Over Scheidegger

Over Scheidegger

Amy Qin

Het verhaal van Amy Qin: ‘Een hartstikke leuke proefles’

Drie jaar geleden woonde Amy nog in China. Ze verhuisde naar Nederland en werkt nu als logistiek medewerkster bij een webshop. Maar ze is verder aan het kijken en is naar de Open Dag van Scheidegger gekomen om advies te krijgen over een passende opleiding.
 
Tijdens haar zoektocht naar een geschikte opleider kwam Amy terecht bij Scheidegger: een opleider met ruim 70 jaar ervaring en leslocaties door het hele land. Dat was precies wat ze zocht. Een goede reden dus voor een bezoek aan de Open Dag.
 
Proefles Communicatie
Op de Open Dag van Scheidegger zit Amy vol verwachting bij de proefles Communicatie, om te kijken hoe zo’n les er bij Scheidegger uitziet. Na afloop vertelt ze hoe de les is bevallen. “Ik vond het een hartstikke leuke proefles”, zegt ze. “De manier van lesgeven was heel duidelijk; ik snapte wat de docente bedoelde. Dat gaf me een goed gevoel.”
 
Opleidingsadvies
De belangrijkste reden voor Amy om naar de Open Dag te komen, is de mogelijkheid om een persoonlijk opleidingsadvies te krijgen. Ze denkt na over haar toekomst en wil graag een baan waarin haar kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Zelf denkt ze aan een baan als functioneel beheerder. Tijdens het adviesgesprek wil ze graag informatie over de opleiding die haar daarbij op weg kan helpen. Welk advies ze gaat krijgen, dat weet ze nog niet. Ze is in elk geval al wel erg enthousiast over de proefles, dus studeren bij Scheidegger is voor haar zeker een optie.