Tom van Houte

Hoofd werkplaats

“Ik heb bij Scheidegger de opleidingen Marketingcommunicatie en Reclame en Marketing- en Communicatiemedewerker gevolgd. Met een klassikale opleiding heb je steeds weer de drive om alles binnen de tijd klaar te hebben. Je leert nieuwe mensen kennen en kunt ervaringen met anderen delen. Ik heb minimaal één avond in de week aan huiswerk besteed en, als het enigszins kon, tijdens de lunch wat opdrachten gemaakt. Ik zou de opleiding zeker aanbevelen bij anderen. De leraren zijn allemaal ervaringsdeskundigen en met veel praktijkvoorbeelden is het prettig leren. Voor je het weet heb je weer een examen afgerond!”

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.