Monica van Klaveren-Plugge

Voedingsconsulent

"Ik wil heel graag als voedingsconsulent gaan werken. Daarom ben ik de opleiding Voedingsconsulent bij Scheidegger gaan volgen. Ik heb voor Scheidegger gekozen, omdat deze organisatie goed aangeschreven staat. Er wordt in kleine groepen lesgegeven, zodat er veel aandacht is voor de student; dat heb ik als heel prettig ervaren. Als ik het niet begreep, had de docent tijd en aandacht voor mij. De digitale leeromgeving (e-Connect) was een hele goede ondersteuning bij de voorbereiding van de praktijkopdrachten. De praktijkopdrachten kon ik thuis maken, heel prettig: er is geen stress, ik zat in een vertrouwde omgeving. 1 keer per week ging ik naar les, die werd op een locatie gegeven die voor mij haalbaar was. Voor vragen is Scheidegger per mail heel goed te bereiken. Binnen enkele dagen wordt er contact opgenomen door Scheidegger (eigen ervaring) en lossen zij het eventuele probleem op. Doordat ik de gelegenheid heb gekregen om op deze manier te werken, ben ik ook in 1 keer geslaagd voor de opleiding, ik vond het geweldig! Ik wil ook iedereen die een opleiding wil volgen of over wil stappen aanraden om even naar de site van Scheidegger te gaan. Ongetwijfeld krijg je er net als ik geen spijt van."

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.