Monica Loijens-van Sliedrecht

Vakopleiding Erkend Pedicure

"Ik ben Annie Abdoel en ben sinds juni 1991 bij de overheid werkzaam als financieel medewerker op de afdeling FEZ bij het Ministerie van ELI (Economische Zaken, Landbouw en Innovatie). Ik ben sinds 31-12-2011 boventallig en dat heeft mij aan het denken gezet. Ik heb altijd Pedicure willen worden, maar nooit de tijd en gelegenheid gehad hiervoor. Ik heb toen veel gebeld naar Scheidegger en voelde me meteen goed, dankzij het goede advies en de goede service van de medewerkers.
Op 3 maart 2012 ben ik begonnen met de opleiding Pedicure bij Scheidegger. Op dat moment besefte ik dat ik met een zware opleiding bezig was. In de loop van de eerste module, Het behandelplan, ontdekte ik een andere kant van mezelf. Ik kreeg meer vertrouwen in mezelf, ging op onderzoek uit, communiceerde veel met collega’s… Heel anders dan boekhouding en ook heel rustgevend, want ik was geestelijk ook moe van al die jaren werken met mijn hoofd. Nu wil ik mensen tot dienst zijn en mensen gelukkig maken.
Dit was een uitdaging voor mij. Als ik terugkijk, heb ik veel aan te danken aan Scheidegger en aan de docenten, speciaal de docenten van Het behandelplan (zij was geweldig, een doorbraak voor mij in de wereld van uiterlijke verzorging), Professionele vakkennis en Voetbehandeling. Mijn docente van Voetbehandeling was supergoed. In die drie lessen heeft ze echt haar best gedaan om ons veel kennis te brengen van alles wat betreft voetbehandeling.
Ik ben ook van plan om bij Scheidegger de opleiding Manicure te volgen. Dat streef ik na en hier is ook veel vraag naar van mijn klanten. Daardoor blijf ik ook bij Scheidegger doorgaan. Ik ben blij dat ik bij jullie mijn opleiding heb gevolgd."

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.