Miranda Dingenouts

Secretaresse

“Ik heb de opleidingen tot secretaresse en juridisch secretaresse gevolgd bij Scheidegger. Als je thuis goede afspraken maakt, is de opleiding goed te combineren met werk en privéleven. Met deze extra diploma’s ben ik sneller aan een andere baan gekomen. Bedrijven willen toch graag diploma's zien. Ik zou de opleiding absoluut aanbevelen aan andere mensen, omdat het mij zeker heeft geholpen om aan het werk te blijven. Ook vrouwen net als ik, die al boven de vijftig zijn, kunnen nog steeds met extra papieren een goede baan krijgen.”

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.