Linda Buurman

MHBO Bedrijfskundige Informatica

Ik ben visueel gehandicapt en heb bij Scheidegger de MHBO-opleiding Bedrijfskundige Informatica gevolgd. Bij een aantal modules heb ik les gehad op locatie en bij de andere modules heb ik gebruikgemaakt van e-Learning.
De boeken kreeg ik via de post. Ik liet de boeken dan op mijn werk inscannen en daarna kon ik ze met behulp van spraak en braille lezen. Zo kon ik studeren.
De online omgeving was goed toegankelijk. Ik kon de informatie over de lessen e.d. goed lezen. Ik kon zo op een goede manier makkelijk via Scheidegger een opleiding volgen.
Ik heb ook lessen gevolgd op locatie. De lessen waren goed te volgen. De docenten hielden rekening met me. Ze legden het uit als ze iets op het bord schreven. Aantekeningen werden goed opgelezen.
Bij de e-Learningmodules was de begeleiding heel goed. Elke keer dat ik opdrachten plaatste, kreeg ik netjes een bericht terug met daarbij opmerkingen. Ik vond dat heel prettig.
Studeren bij Scheidegger is me goed bevallen. Het is voor herhaling vatbaar. De begeleiding van de docenten is goed en de dienstverlening is ook heel goed.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.