K. Badai

Basiskennis Boekhouden, Praktijkdiploma Loonadministratie en Praktijkdiploma Boekhouden

"Om mijn kansen op een nieuwe baan te vergroten heb ik ervoor gekozen twee opleidingen bij Scheidegger te volgen: Basiskennis Boekhouden en Praktijkdiploma Loonadministratie. Daarnaast heb ik ook in één keer mijn Associatiediploma gehaald. Hierdoor heb ik nu een erkend diploma op zak. Om mezelf nog verder te ontwikkelen heb ik me nu ingeschreven voor de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden. Ik ben zeer tevreden over Scheidegger Opleidingen en ik wil iedereen aanraden om voor deze opleider te kiezen, zodat je in één keer slaagt!"

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.