Jessica Dam

Schoonheidsspecialiste

“Ik heb de Basisopleiding Schoonheidsspecialiste gevolgd bij Scheidegger. Ik heb gekozen voor een klassikale opleiding in plaats van een thuisstudie om gemotiveerd te blijven. Van praktijk leer ik meer dan van theorie, in de praktijk onthoud ik dingen beter en het contact met andere studenten is leuk. De opleiding is een opstapje geweest voor mijn carrière en ik doe nu steeds meer ervaring op. Ik zou de opleiding aanbevelen, omdat de opleiding 6 maanden duurt en je hiermee gemakkelijker je diploma kunt halen.”

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.