E. van Gool

Commercieel medewerker

“Ik heb bij Scheidegger de opleiding Professioneel Secretaresse gevolgd. Ik heb gekozen voor een klassikale opleiding in plaats van een thuisstudie, omdat je het dan niet kunt laten verslonzen. Thuis schuif je het toch vaak voor je uit. Nu moet je iedere week naar school en ook je huiswerk af hebben. Je krijgt dus vanzelf discipline. Ik heb de opleiding gecombineerd met mijn werk en privéleven door op vaste tijden te leren en mijn huiswerk te maken. Dankzij de opleiding heb ik een nieuwe baan gevonden!”

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.