Dhr. S. Basdew

Maatschappelijk Werk en Gezinsbegeleiding

"Ik begeleid scholieren bij hun maatschappelijke stages en in eerste instantie wilde ik dan ook de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker gaan volgen bij Scheidegger. Na wat rondneuzen, rekening houdend met wat ik na mijn studie wilde gaan doen, besloot ik me echter in te schrijven voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Gezinsbegeleiding. Ik ervaar deze opleiding als erg prettig. De docente, een vriendelijke dame, heeft er persoonlijk voor gezorgd dat ik goed mee kon komen in de les. Ook de examens zijn erg goed. De vragen zijn duidelijk en overzichtelijk. Nu al kan ik de kennis die ik tot nu toe opgedaan heb inzetten bij het begeleiden van mijn cliënten!"

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.