Cora van Bilthoven

"Ongeveer 37 jaar geleden heb ik mijn typediploma bij Scheidegger behaald. Ik heb daar nog steeds heel veel plezier van. Ik vond typen al leuk, maar na de cursus nog leuker. Ik had ook het geluk dat ik heel snel kon typen. Tijdens het huiswerk maken wilde ik nog wel eens meer fouten maken dan toegestaan was. Groot geluk dat ik tijdens de examens juist heel weinig fouten maakte, waardoor ik met vlag en wimpel geslaagd ben.
Scheidegger, van harte met het jubileum en dat er nog maar vele jaren mogen volgen!"

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.