C. J. Braaf

MHBO Middle Management

"Ik heb zelf heel veel geleerd. Het leidinggeven gaat mij nu beter af. Ik weet nu hoe ik een plan moet opbouwen en hoe ik dat moet aanpakken. Ik weet waar ik allemaal op moet letten bij het opzetten van een eigen bedrijf. De docenten zijn zeer ervaren en delen hun deskundigheid graag met de leerlingen. De administratie van Scheidegger is makkelijk bereikbaar, altijd vriendelijk en komt de gemaakte afspraken na. Al met al kan ik terugkijken op een opleiding waarbij ik heel veel geleerd heb wat ik zeker toepasbaar is in mijn functie. Ik zal mijn volgende studie, indien mogelijk, zeker weer bij Scheidegger willen volgen."

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.