Met Scheidegger sta je sterker

Zoekt uw bedrijf een stagiair(e)?

Als werkgever bent u waarschijnlijk al overtuigd van de meerwaarde van gemotiveerde stagiaires voor uw bedrijf. Ook voor studenten is een stageperiode van onschatbare waarde. Omdat de studenten van Scheidegger volwassen zijn, beschikken zij al over de nodige werk- en levenservaring, en is het volgen van een erkende MBO opleiding voor hun een heel bewuste keuze. Onze studenten zijn daardoor op en top gemotiveerd om een goede invulling te geven aan hun stage.

Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar een (of misschien wel meerdere) stagiair(s), dan kunt u bij het Stage Instituut een vacature laten plaatsen. Zij gaan dan voor u op zoek naar geschikte kandidaten, die zij aan u zullen voorstellen.

Stage Instituut
Het Stage Instituut is de ontbrekende schakel tussen studenten die op zoek zijn naar een stageplek en bedrijven die een stageplaats hebben die ze vervuld willen zien door een goed opgeleide, volwassen stagiair. Het Stage Instituut bemiddelt exclusief voor studenten uit opleidingen van een aantal specifieke opleiders waaronder Scheidegger Opleidingen.
U kunt telefonisch contact met het Stage Instituut opnemen via 035 – 7 506 127 of per e-mail via info@stageinstituut.nl. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website: http://stageinstituut.nl

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.