Met Scheidegger sta je sterker

Unieke opleidingen i.s.m. Stewardess College (op Schiphol)

Word binnen 2 jaar stewardess!


Droom je ervan om stewardess te worden, maar zie je op tegen 3 tot 4 jaar studeren? Bij Scheidegger kun je nu een opleiding op MBO-niveau 4 binnen 2 jaar afronden!

Samenwerking met het Stewardess College
Scheidegger Opleidingen is de samenwerking aangegaan met het Stewardess College en biedt nu twee erkende opleidingen die in korte tijd opleiden tot (grond) stewardess. Binnen 2 jaar tijd word je opgeleid naar MBO-niveau 4. De praktijkgerichte lessen vinden plaats in het kloppende hart van de luchtvaart- en hospitalitybranche: Schiphol. De lessen worden gegeven door trainers die zelf ervaring hebben in de luchtvaart en vinden plaats in praktijkruimtes, zoals een nagebouwde vliegtuigcabine.

Van opleiding naar baan
Doordat het Stewardess College beschikt over een eigen uitzendbureau, is er een korte lijn naar de arbeidsmarkt. Na afronding van de opleiding word je gratis ingeschreven en heb je een voorkeurspositie zodra een luchtvaartmaatschappij vacatures openstelt!
 
Open dag
Heb je interesse in een van de opleidingen en wil je meer weten? Op donderdag 11 december van 18:00 - 21:00 uur organiseren wij een open dag op Schiphol. Meer informatie hierover vind je op de website van het Stewardess College.
 

Onze website maakt gebruik van cookies.