Met Scheidegger sta je sterker

Scheidegger: de snelst groeiende opleider van nederland!

We zijn er trots op! Sinds Scheidegger het opleidingsaanbod heeft uitgebreid van 12 naar 350 opleidingen, hebben alleen al ruim 7.500 studenten voor onze nieuwe opleidingen gekozen. Dat is een enorme groei!

Ook deze nieuwe studenten zien het praktijkgerichte en klassikale onderwijs als de ideale manier om een beroepsopleiding te volgen en een erkend diploma te behalen. Zij ervaren het als prettig dat de docenten de stof tijdens de bijeenkomsten uitvoerig en helder behandelen. Voor de studenten is het belangrijk dat ze op deze wijze worden begeleid tijdens hun opleiding. Tijd om tussendoor te verslappen hebben ze bovendien niet, want 1 of 2 weken later wacht de volgende les al weer waarin de gemaakte praktijkopdracht wordt besproken. Daarnaast geven de studenten aan dat het vooral leuk en leerzaam is dat ze met medestudenten in de klas te zitten.

Gezien de grote belangstelling voor de voorlichtingsavonden is het te verwachten dat onze docenten vanaf september weer veel nieuwe gezichten in de klas zullen aantreffen!

Onze website maakt gebruik van cookies.