Scheidegger: de snelst groeiende opleider van nederland!

We zijn er trots op! Sinds Scheidegger het opleidingsaanbod heeft uitgebreid van 12 naar 350 opleidingen, hebben alleen al ruim 7.500 studenten voor onze nieuwe opleidingen gekozen. Dat is een enorme groei!

Ook deze nieuwe studenten zien het praktijkgerichte en klassikale onderwijs als de ideale manier om een beroepsopleiding te volgen en een erkend diploma te behalen. Zij ervaren het als prettig dat de docenten de stof tijdens de bijeenkomsten uitvoerig en helder behandelen. Voor de studenten is het belangrijk dat ze op deze wijze worden begeleid tijdens hun opleiding. Tijd om tussendoor te verslappen hebben ze bovendien niet, want 1 of 2 weken later wacht de volgende les al weer waarin de gemaakte praktijkopdracht wordt besproken. Daarnaast geven de studenten aan dat het vooral leuk en leerzaam is dat ze met medestudenten in de klas te zitten.

Gezien de grote belangstelling voor de voorlichtingsavonden is het te verwachten dat onze docenten vanaf september weer veel nieuwe gezichten in de klas zullen aantreffen!

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren