Klassikale opleidingen Verzorgende

Opleiding Verzorgende: jouw roeping?

Zorgverlening. Voor de een is het een roeping, voor de ander juist een strategische keuze. Want eerlijk is eerlijk: de werkgelegenheid is nergens hoger dan in de zorgsector! Maar of je nu idealistische of materialistische redenen hebt om een baan als verzorgende IG te kiezen, het doel is hetzelfde: je wilt mensen ondersteunen die zorg nodig hebben. Die zorgvraag kan op verschillende manieren ontstaan: door ziekte of een ongeval, maar ook door ouderdom of psychische problemen. 

MBO Verzorgende IG niveau 3

De persoon die de zorg verleent, speelt daarbij een belangrijke rol. Cliënten hebben behoefte aan een zorgverlener die echt naar ze luistert en die ze ook echt begrijpt. Inlevingsvermogen is dan ook erg belangrijk, net als goede communicatieve vaardigheden. Want de manier waarop jij met cliënten omgaat, bepaalt voor een groot deel hoe zij de kwaliteit van de zorg ervaren. 

Scheidegger Opleidingen verzorgt een aantal uitstekende opleidingen MBO Verzorgende IG niveau 3, waarbij je kunt kiezen uit 4 specialisaties:

Verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT)
Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)
Gehandicaptenzorg (GHZ)
• Kraamzorg
 

In de opleidingen Verzorgende IG niveau 3 van Scheidegger leer je mensen professioneel ondersteunen, waardoor jij écht het verschil maakt in het leven van anderen.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren