Klassikale opleidingen Verzorgende

Opleiding Verzorgende: jouw roeping?

Zorgverlening. Voor de een is het een roeping, voor de ander juist een strategische...

Lees meer

Klassikale opleidingen Verzorgende

Opleiding Verzorgende: jouw roeping?

Zorgverlening. Voor de een is het een roeping, voor de ander juist een strategische keuze. Want eerlijk is eerlijk: de werkgelegenheid is nergens hoger dan in de zorgsector! Maar of je nu idealistische of materialistische redenen hebt om een baan als verzorgende IG te kiezen, het doel is hetzelfde: je wilt mensen ondersteunen...

Lees meer

Klassikale opleidingen Verzorgende

Opleiding Verzorgende: jouw roeping?

Zorgverlening. Voor de een is het een roeping, voor de ander juist een strategische keuze. Want eerlijk is eerlijk: de werkgelegenheid...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 MBO Helpende Zorg en Welzijn niveau 2

€ 3.710,00
Erkende MBO-opleidingen
12 maanden

4 MBO Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

€ 1.834,00
MBO-opleidingen
6 maanden

5 Brancheopleiding Kraamverzorgende C

€ 3.105,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
12 maanden
Bekijk alle Verzorgende opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Verzorgende: 14 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Erkende MBO-opleidingen (5) Deze MBO-opleidingen zijn erkend door het Ministerie van OCW. Ze zijn bovendien vastgelegd in het CREBO (Centraal Register Beroepsopleidingen). Je volgt beroepsgerichte vakken en loopt stage. Je wordt ook getoetst in algemene vakken, zoals Nederlands, Engels en Rekenen. Je ontvangt een officieel MBO-diploma niveau 2, 3 of 4.

MBO-opleidingen (5) Dit zijn opleidingen op MBO-niveau, samengesteld uit modules uit erkende MBO-opleidingen niveau 2, 3 en 4. Hierdoor leveren ze mogelijk vrijstellingen op als je wilt doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding. Je loopt geen stage en krijgt geen algemene vakken, zoals Nederlands of Rekenen. Je ontvangt een officieel Scheidegger-diploma.

Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (3) Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

HBO-opleidingen (1) De korte HBO-programma’s van Hogeschool Scheidegger bestaan uit modules die ook in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen zitten. Je volgt alleen modules rondom een specifiek onderwerp en bent dus snel klaar. Deze HBO-programma's bieden vrijstelling voor gelijke modules binnen een HBO Bacheloropleiding, als je daarna verder wilt studeren.

Klassikale opleidingen Verzorgende

Opleiding Verzorgende: jouw roeping?

Zorgverlening. Voor de een is het een roeping, voor de ander juist een strategische keuze. Want eerlijk is eerlijk: de werkgelegenheid is nergens hoger dan in de zorgsector! Maar of je nu idealistische of materialistische redenen hebt om een baan als verzorgende IG te kiezen, het doel is hetzelfde: je wilt mensen ondersteunen die zorg nodig hebben. Die zorgvraag kan op verschillende manieren ontstaan: door ziekte of een ongeval, maar ook door ouderdom of psychische problemen. 

MBO Verzorgende IG niveau 3

De persoon die de zorg verleent, speelt daarbij een belangrijke rol. Cliënten hebben behoefte aan een zorgverlener die echt naar ze luistert en die ze ook echt begrijpt. Inlevingsvermogen is dan ook erg belangrijk, net als goede communicatieve vaardigheden. Want de manier waarop jij met cliënten omgaat, bepaalt voor een groot deel hoe zij de kwaliteit van de zorg ervaren. 

Scheidegger Opleidingen verzorgt een aantal uitstekende opleidingen MBO Verzorgende IG niveau 3, waarbij je kunt kiezen uit 4 specialisaties:

Verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT)
Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)
Gehandicaptenzorg (GHZ)
• Kraamzorg

In de opleidingen Verzorgende IG niveau 3 van Scheidegger leer je mensen professioneel ondersteunen, waardoor jij écht het verschil maakt in het leven van anderen.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.