Met Scheidegger sta je sterker

Klassikale opleidingen Vervoer en Transport

De volgende stap na het produceren van goederen is het transporteren van de goederen naar bijvoorbeeld een winkel. Het is belangrijk dat dit zorgvuldig en volgens planning gedaan wordt. Scheidegger Opleidingen biedt opleidingen op het gebied van vervoer en transport aan, waarin aandacht wordt besteed aan onder andere de transportplanning en logistiek management. Werk je nu al in de vervoer- en transportsector en wil je doorgroeien? Of wil je gaan werken in deze sector? Bekijk dan hieronder het aanbod opleidingen op het gebied van vervoer en transport van Scheidegger.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

MBO-opleidingen

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Bezoek een van onze open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden en krijg persoonlijk studieadvies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Onze website maakt gebruik van cookies.