Klassikale opleidingen Sales en Accountmanagement

Sales en Accountmanagement: het visitekaartje van de organisatie

Als verkoper, accountmanager of salesmedewerker...

Lees meer

Klassikale opleidingen Sales en Accountmanagement

Sales en Accountmanagement: het visitekaartje van de organisatie

Als verkoper, accountmanager of salesmedewerker ben jij het gezicht van de organisatie. Jij praat, luistert en onderhandelt met de klant. Je denkt mee, houdt rekening met wensen en bent behulpzaam. Kortom, de klant: daar draait alles om. Wil jij je ontwikkelen in het verkoopvak of jouw...

Lees meer

Klassikale opleidingen Sales en Accountmanagement

Sales en Accountmanagement: het visitekaartje van de organisatie

Als verkoper, accountmanager of salesmedewerker ben jij het gezicht van de organisatie....

Lees meer

Top 5 opleidingen

 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • Maak een keuze in stap 2
  3
  Bekijk de
  Opleidingen
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Kies een specialisatie en bekijk de opleidingen

Sales en Accountmanagement: 0 opleiding

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant
Toon alle varianten

Klassikale opleidingen Sales en Accountmanagement

Sales en Accountmanagement: het visitekaartje van de organisatie

Als verkoper, accountmanager of salesmedewerker ben jij het gezicht van de organisatie. Jij praat, luistert en onderhandelt met de klant. Je denkt mee, houdt rekening met wensen en bent behulpzaam. Kortom, de klant: daar draait alles om. Wil jij je ontwikkelen in het verkoopvak of jouw communicatieve en commerciële vaardigheden verbeteren? Met een sales-opleiding leer jij hoe je op een goede en slimme manier producten en diensten kunt verkopen.

Aan de slag als Junior Accountmanager

In de wereld van sales draait alles om resultaten. Je wilt zo veel mogelijk verkopen, zo veel mogelijk omzet draaien en zo veel mogelijk klanten binnenhalen. Als accountmanager is dat niet anders, maar jij richt je niet alleen op het verkopen van diensten of producten. Nog meer houd jij je bezig met de relaties onderhouden met klanten. Ben jij sociaal en klantvriendelijk en vind je het leuk om mensen ergens van te overtuigen? In onze opleiding MBO Accountmanagement leer je hoe je verkoopgesprekken houdt, klanten kunt benaderen en een goede relatie met ze opbouwt. Wil je vanuit een MBO-opleiding eenvoudig kunnen doorstromen naar HBO? Kies dan de opleiding MBO (junior) Accountmanager niveau 4.

Werken op een commerciële binnendienst

Voel je er meer voor om accountmanagers te assisteren in hun werkzaamheden? In de opleiding MBO Professioneel Commercieel Medewerker Binnendienst leer je hoe je helpt met het opstellen van offertes, het nabellen van potentiële klanten, het behandelen van vragen en het verwerken van gegevens na een bestelling. Met dit diploma kun je bij Scheidegger uiteindelijk doorstromen naar een volledige MBO-opleiding niveau 3 of 4. Kom je liever snel tot de kern? In onze Vakopleiding Commerciële Binnendienstleer je alleen de kernvakken van de landelijk erkende opleiding.

MHBO en HBO Sales-opleidingen

Werk je al op een commerciële binnendienst, maar zou je graag willen doorgroeien naar een sales- of accountmanagementfunctie? Kies dan voor onze opleiding MHBO Commerciële Economie. Wil je nog een stapje hoger? Met de HBO Leergang Sales- en Accountmanagement kun je uiteindelijk doorstromen naar een van de HBO Bacheloropleidingen. Zoek je een brede bacheloropleiding op dit vlak en wil je een baan met meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheden? Kies dan voor de HBO Bachelor Commerciële Economie. Na je studie kun je onder meer aan de slag als accountmanager, salesmanager of leidinggevende op een marketingafdeling. Op HBO-niveau kun je ook gaan voor de HBO Leergang Commerciële Economie. Daarin leer je alleen de kernvakken van de Bacheloropleiding.

Bereik meer met een NIMA-certificaat

Als professioneel verkoper is het belangrijk om de juiste kennis en vaardigheden te hebben. Met een NIMA Salesdiploma toon jij aan dat dit het geval is. Dit certificaat is namelijk het onafhankelijke bewijs dat je op een bepaald niveau bent opgeleid binnen in je vak. Wil jij officiële erkenning?
Met de vakopleiding NIMA A Sales heb je al in zestien lessen dit certificaat in handen en kan jij beginnen aan een mooie en succesvolle carrière. 

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

Uitgelicht: een carrière in de pedagogiek of kinderopvang

Opgroeien is een proces dat niet altijd zonder problemen verloopt. Ieder kind heeft wel een periode waarin het even niet zo lekker gaat. Soms kan ondersteuning van een professional wenselijk zijn. Wil jij kinderen of jongeren ondersteunen op het moment dat ze er zelf niet uitkomen? Dan leer je de skills die je nodig hebt in onze deeltijd pedagogiek-opleidingen.

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.