Met Scheidegger sta je sterker

Klassikale opleidingen Sales en Accountmanagement

Sales- en accountmanagement: het visitekaartje van de organisatie

Als verkoper, salesrepresentative of accountmanager ben jij het visitekaartje van je organisatie. Jij praat met de klant, luistert naar de klant, onderhandelt met de klant, lost problemen op voor de klant, denkt mee met de klant, bent de klant behulpzaam. Kortom, de klant: daar draait alles om. Wil je je ontwikkelen in het verkoopvak, dan vormt een opleiding van Scheidegger een prima stap.

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

Scheidegger Opleidingen biedt je de keuze uit een groot aantal sales- en accountmanagementopleidingen en -trainingen, zoals MBO Accountmanagement, MBO Commercieel Medewerker Buitendienst, MBO Teamleider Contactcenter, MHBO Sales- en Accountmanagement, en de HBO Leergang Sales- en Accountmanagement. Het volledige aanbod met onze sales- en accountmanagementopleidingen en -trainingen tref je in de categorieën hierboven aan.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

Kies een specialisatie en bekijk de opleidingen

MBO-opleidingen

Vakopleiding

MHBO

HBO Leergang

Training

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Bezoek een van onze open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden en krijg persoonlijk studieadvies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Onze website maakt gebruik van cookies.