Klassikale taalcursussen Engels, Duits en Nederlands

Verbeter je gespreksvaardigheden

Krijg jij in je werk regelmatig te maken met internationale gasten...

Lees meer

Klassikale taalcursussen Engels, Duits en Nederlands

Verbeter je gespreksvaardigheden

Krijg jij in je werk regelmatig te maken met internationale gasten of klanten? Voor deze mensen ben jij het visitekaartje van het bedrijf, dus is het belangrijk dat je je talen goed beheerst en je goed kunt uitdrukken in gesprekken en discussies. Scheidegger biedt verschillende taaltrainingen op allerlei niveaus...

Lees meer

Klassikale taalcursussen Engels, Duits en Nederlands

Verbeter je gespreksvaardigheden

Krijg jij in je werk regelmatig te maken met internationale gasten of klanten? Voor deze mensen ben jij het visitekaartje...

Lees meer
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • Maak een keuze in stap 2
  3
  Bekijk de
  Opleidingen
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Kies een specialisatie en bekijk de opleidingen

Talen: 0 opleiding

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant
Toon alle varianten

Klassikale taalcursussen Engels, Duits en Nederlands

Verbeter je gespreksvaardigheden

Krijg jij in je werk regelmatig te maken met internationale gasten of klanten? Voor deze mensen ben jij het visitekaartje van het bedrijf, dus is het belangrijk dat je je talen goed beheerst en je goed kunt uitdrukken in gesprekken en discussies. Scheidegger biedt verschillende taaltrainingen op allerlei niveaus aan waarmee jij je schrijf- en spreekvaardigheid kunt verbeteren en iedereen op een professionele manier te woord kunt staan.

Ga voor een cursus Engels

Het zal je niet verbazen: de meest gesproken taal ter wereld is Engels. Het is dus altijd handig om deze taal goed te kunnen spreken. Wil jij Engels leren of alleen je kennis opfrissen? Bij Scheidegger hebben we verschillende trainingen Engels. Zo hebben we bijvoorbeeld Engels in de Praktijk. Deze cursus is handig voor mensen die de taal nog niet goed spreken en de basis willen leren. In klassikale en online lessen leer je aan de hand van alledaagse situaties Engels. Na deze training zit je volgens het Europees Referentiekader op A2-niveau. Dat wil zeggen dat je op beginnersniveau Engels kunt lezen, schrijven en spreken. Toe aan een stapje hoger? Ga dan voor het MBO-programma Engels. Het niveau van deze training ligt iets hoger en is heel goed te volgen voor mensen die hun schrijf- en spreekvaardigheid in het Engels willen verbeteren. Tijdens deze training vergroot je je woordenschat, leer je gesprekken voeren en schrijf je e-mails en zakelijke brieven. Als je voor je werk de stap wilt maken naar zakelijk Engels, dan kun je kiezen voor de opleiding HBO Zakelijk Engels. Daarmee kom je op niveau B2/C1 en kun je je uitstekend redden in zakelijke gesprekken, weet je hoe je professionele e-mails moet schrijven en hoe je een presentatie in het Engels geeft.

Goed Duits leren spreken?

Moet je voor je werk Duits leren of wil je tijdens een vakantie in een Duitstalig land met mensen kunnen praten? Met onze training Duits in de Praktijk kun jij straks op beginnersniveau Duits spreken, schrijven en lezen. Behalve woordjes en grammatica leren, ontdek je ook hoe je alledaagse gesprekken kunt houden in bijvoorbeeld een winkel of aan de telefoon. Deze cursus is ook ideaal voor mensen die ooit op school Duits hebben geleerd, maar hun kennis willen opfrissen.

Verbeter je Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid

De Nederlandse taal is niet altijd even makkelijk. Eindigt dat woord nou op een d of een t en moet hier wel of geen komma? Wil je foutloos Nederlands schrijven en niet alles op hoeven te zoeken? Volg een cursus Nederlands en je weet precies hoe het allemaal zit. In onze training Correct Nederlands leer je in drie dagen alles over grammatica, spelling en zinsopbouw. Aan het einde van de training schrijf je vol zelfvertrouwen een foutloze Nederlandse tekst. Wil je juist in gesprekken zelfverzekerder overkomen? Kies dan voor onze tweedaagse cursus Gespreksvaardigheden. Daarin ontdek je wat de beste manier is om jouw boodschap over te brengen en hoe je jezelf daarbij van je beste kant laat zien.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

Uitgelicht: een carrière in de pedagogiek of kinderopvang

Opgroeien is een proces dat niet altijd zonder problemen verloopt. Ieder kind heeft wel een periode waarin het even niet zo lekker gaat. Soms kan ondersteuning van een professional wenselijk zijn. Wil jij kinderen of jongeren ondersteunen op het moment dat ze er zelf niet uitkomen? Dan leer je de skills die je nodig hebt in onze deeltijd pedagogiek-opleidingen.

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.