Met Scheidegger sta je sterker

Klassikale opleidingen Sportmanagement

Wil jij manager worden in de sportsector of ben je dit al en wil jij jezelf verder verdiepen? Wil je daarnaast presteren op topniveau? Ontwikkel je dan breed met een opleiding HBO Sportmanagement van Scheidegger. In de specifieke opleiding sportmanagement komen alle belangrijke aspecten van sportmanagement en algemeen management aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan managementvaardigheden, management en organisatie en commerciƫle vaardigheden. Wil je als manager niet alleen jezelf, maar ook je team naar de top loodsen? Kies dan voor de combinatie HBO Sportmanagement en -coaching. Hieronder vind je alle informatie.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

MBO-opleidingen

HBO Leergang

Opleidingen op HBO-Niveau

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Bezoek een van onze open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden en krijg persoonlijk studieadvies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Onze website maakt gebruik van cookies.