Klassikale opleidingen Sport, Bewegen en Voeding

Sportmanagement en -coaching: maak van je hobby je beroep

Denk je na over een toekomst in de sport? Zie je het wel zitten een team te leiden of zelfs leiding te geven aan een sportclub? Of wil je misschien trainer worden? Dan vormt een opleiding van Scheidegger een prima startschot voor je carrière.

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

Scheidegger Opleidingen biedt je de keuze uit een groot aantal sport- en coachingopleidingen, zoals MBO Sport- en Bewegingsleider, de Basisopleiding Sportcoach, de Basisopleiding Sportmasseur en de HBO Leergang Sportmanagement. Het volledige aanbod van onze sport- en coachingopleidingen tref je in de categorieën hierboven aan.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2018-2019, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren