Klassikale opleidingen Psychologie

Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Heb jij altijd al meer willen leren over het gedrag van mensen? Wil je...

Lees meer

Klassikale opleidingen Psychologie

Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Heb jij altijd al meer willen leren over het gedrag van mensen? Wil je weten hoe je dit gedrag kunt beïnvloeden en veranderen? Hier krijg je meer inzicht in na het volgen van een opleiding Psychologie bij Scheidegger Opleidingen. Wanneer je de nadruk wilt leggen op de directe en praktisch inzetbare aspecten van de psychologie,...

Lees meer

Klassikale opleidingen Psychologie

Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Heb jij altijd al meer willen leren over het gedrag van mensen? Wil je weten hoe je dit gedrag kunt beïnvloeden en veranderen?...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 HBO Toegepaste Psychologie

€ 3.294,00
HBO-opleidingen
12 maanden

2 Basisopleiding Psychologie

€ 1.834,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
6 maanden

3 HBO Creatieve Therapie voor Kinderen

€ 3.494,00
HBO-opleidingen
12 maanden

4 HBO Programma Kinderpsychologie (met subsidie)

€ 2.154,00
HBO-opleidingen met subsidie
9 maanden

5 HBO Kinderpsychologie

€ 1.850,00
HBO-opleidingen
6 maanden
Bekijk alle Psychologie opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Psychologie: 20 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (2) Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

HBO-opleidingen met subsidie (5) Dit is een subsidie vanuit het ministerie van OCW, bedoeld om meer volwassenen de mogelijkheid te bieden een HBO-opleiding te volgen. Deze subsidie kan oplopen tot wel € 10.000,- als je kiest voor een volledige HBO Bacheloropleiding.

HBO-opleidingen (11) De korte HBO-programma’s van Hogeschool Scheidegger bestaan uit modules die ook in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen zitten. Je volgt alleen modules rondom een specifiek onderwerp en bent dus snel klaar. Deze HBO-programma's bieden vrijstelling voor gelijke modules binnen een HBO Bacheloropleiding, als je daarna verder wilt studeren.

Klassikale opleidingen Psychologie

Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Heb jij altijd al meer willen leren over het gedrag van mensen? Wil je weten hoe je dit gedrag kunt beïnvloeden en veranderen? Hier krijg je meer inzicht in na het volgen van een opleiding Psychologie bij Scheidegger Opleidingen. Wanneer je de nadruk wilt leggen op de directe en praktisch inzetbare aspecten van de psychologie, dan is een opleiding Toegepaste Psychologie de juiste keuze. Wil je je liever richten op kinderen en jongeren, kies dan voor een opleiding Kinderpsychologie. Bekijk hieronder het brede aanbod psychologieopleidingen  van Scheidegger.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.