Klassikale Opleidingen Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit: laat je zelfvertrouwen groeien

Laat je je regelmatig de kaas van je brood eten? Vind je eigenlijk dat je niet krijgt waar je recht op hebt? Beland je weleens in situaties waarin je geen idee hebt, hoe je het best kunt reageren? Heb je soms geen idee hoe je zaken moet aanpakken? Neem dan nu een verstandig besluit en schrijf je in voor een opleiding of training persoonlijke effectiviteit en assertiviteit; een belangrijke stap in de richting van meer zelfvertrouwen.


Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

Scheidegger Opleidingen biedt je de keuze uit een groot aantal persoonlijke effectiviteit en assertiviteitstrainingen en -opleidingen, zoals de Basisopleiding Coaching, de opleiding Mediation en Conflictbemiddeling, en de trainingen Assertief Optreden, en Persoonlijke Effectiviteit en Presentatie. Het volledige aanbod van onze persoonlijke effectiviteits- en assertiviteitstrainingen en -opleidingen tref je in de categorie├źn hierboven aan.

Training

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond voor persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.