Opleidingen Applicatieontwikkeling en Development

Wil jij consultant, functioneel beheerder of applicatieontwikkelaar worden? Dan heeft Scheidegger een passende opleiding voor jou. In een opleiding op het gebied van functioneel beheer doe je enerzijds ICT-kennis op en anderzijds bedrijfskundige kennis en vaardigheden. Applicatieontwikkeling gaat over het testen, ontwerpen, bouwen en onderhouden van applicaties. Spreekt het beroep van softwareontwikkelaar je meer aan? Ook dan zit je bij Scheidegger goed. Het totale aanbod opleidingen ontwikkeling van Scheidegger vind je hieronder.
 

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2018-2019, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren