Opleidingen Applicatieontwikkeling en Development

Wil jij consultant, functioneel beheerder of applicatieontwikkelaar worden? Dan heeft Scheidegger een...

Lees meer

Opleidingen Applicatieontwikkeling en Development

Wil jij consultant, functioneel beheerder of applicatieontwikkelaar worden? Dan heeft Scheidegger een passende opleiding voor jou. In een opleiding op het gebied van functioneel beheer doe je enerzijds ICT-kennis op en anderzijds bedrijfskundige kennis en vaardigheden. Applicatieontwikkeling gaat over het testen, ontwerpen, bouwen en onderhouden van...

Lees meer

Opleidingen Applicatieontwikkeling en Development

Wil jij consultant, functioneel beheerder of applicatieontwikkelaar worden? Dan heeft Scheidegger een passende opleiding voor jou. In een opleiding op...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 MBO Applicatie- en Mediaontwikkelaar niveau 4

€ 6.855,00
Erkende MBO-opleidingen
24 maanden

2 HBO Leergang Software Development

€ 4.895,00
HBO Leergang
18 maanden

3 HBO Leergang Bedrijfskundige Informatica

€ 4.895,00
HBO Leergang
18 maanden
Bekijk alle Applicatieontwikkeling en Development opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Applicatieontwikkeling en Development: 3 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Duur

Erkende MBO-opleidingen (1) Deze MBO-opleidingen zijn erkend door het Ministerie van OCW. Ze zijn bovendien vastgelegd in het CREBO (Centraal Register Beroepsopleidingen). Je volgt beroepsgerichte vakken en loopt stage. Je wordt ook getoetst in algemene vakken, zoals Nederlands, Engels en Rekenen. Je ontvangt een officieel MBO-diploma niveau 2, 3 of 4.

Opleidingen Applicatieontwikkeling en Development

Wil jij consultant, functioneel beheerder of applicatieontwikkelaar worden? Dan heeft Scheidegger een passende opleiding voor jou. In een opleiding op het gebied van functioneel beheer doe je enerzijds ICT-kennis op en anderzijds bedrijfskundige kennis en vaardigheden. Applicatieontwikkeling gaat over het testen, ontwerpen, bouwen en onderhouden van applicaties. Spreekt het beroep van softwareontwikkelaar je meer aan? Ook dan zit je bij Scheidegger goed. Het totale aanbod opleidingen ontwikkeling van Scheidegger vind je hieronder.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.