Met Scheidegger sta je sterker

Klassikale opleidingen Multimedia Design en Communicatie

Wil je graag ontwerpen, programmeren en designen? Kennis opdoen van online marketing, communicatie en presentatie- en adviesvaardigheden? Kies dan voor een opleiding multimediadesign en communicatie van Scheidegger Opleidingen. Na het volgen van deze opleiding beschik je over de kennis en vaardigheden om multimediale middelen (onder andere presentaties en 3D-animaties) te bedenken, te ontwikkelen, te produceren en te begeleiden. Je wordt opgeleid tot volwaardig multimediaprofessional. Bekijk hieronder het aanbod opleidingen op het gebied van multimediadesign en communicatie van Scheidegger.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

MBO-opleidingen

Vakopleiding

MHBO

Training

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Bezoek een van onze open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden en krijg persoonlijk studieadvies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Onze website maakt gebruik van cookies.