MBO-opleidingen Horeca, Toerisme en Vrije Tijd

MBO Toerisme, Vrije Tijd en Hotelmanagement

In de toeristische of vrijetijdssector en in het hotelwezen werk je vaak met ontspannen mensen die genieten van hun vrije tijd.  Je staat klanten te woord en regelt allerlei zaken voor hen. Werken in de horeca, toerisme en vrije tijd betekent werken in een aantrekkelijke en groeiende branche. Wil je hier ook  deel van uitmaken? Dan is een opleiding van Scheidegger een uitstekende start.

Mogelijkheden opleidingen Toerisme en Vrije Tijd

Scheidegger Opleidingen biedt de keuze uit vele opleidingen op het gebied van toerisme, vrije tijd en hotelmanagement, zoals de Basisopleiding Toerisme en Vrije Tijd, de Middelbare Hotelopleiding, MBO Reisleider of MBO Gastheer/-vrouw. Bekijk het volledige aanbod van MBO-opleidingen op het gebied van toerisme, vrije tijd en hotelmanagement hieronder.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren