Klassikale opleidingen Marketing

Marketing: de klant staat centraal

‘’De klant staat centraal!’’ Dat is de gouden regel binnen de commerciële wereld. Een...

Lees meer

Klassikale opleidingen Marketing

Marketing: de klant staat centraal

‘’De klant staat centraal!’’ Dat is de gouden regel binnen de commerciële wereld. Een bedrijf zonder klanten blijft immers niet lang bestaan. Daarom moet een bedrijf elke dag opnieuw laten zien wat de toegevoegde waarde is van zijn producten, diensten en medewerkers. Droom jij van een baan als medewerker in de marketing? Of werk...

Lees meer

Klassikale opleidingen Marketing

Marketing: de klant staat centraal

‘’De klant staat centraal!’’ Dat is de gouden regel binnen de commerciële wereld. Een bedrijf zonder klanten blijft immers niet lang...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 E-commerce

€ 1.823,50
Trainingen
3 dagen

2 Communitymanagement

€ 1.284,00
Trainingen
2 dagen
Bekijk alle Marketing opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • Maak een keuze in stap 2
  3
  Bekijk de
  Opleidingen
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Marketing: 0 opleiding

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant
Toon alle varianten

Klassikale opleidingen Marketing

Marketing: de klant staat centraal

‘’De klant staat centraal!’’ Dat is de gouden regel binnen de commerciële wereld. Een bedrijf zonder klanten blijft immers niet lang bestaan. Daarom moet een bedrijf elke dag opnieuw laten zien wat de toegevoegde waarde is van zijn producten, diensten en medewerkers. Droom jij van een baan als medewerker in de marketing? Of werk je al in dit vakgebied en wil je je skills verbeteren? Scheidegger heeft verschillende marketingopleidingen om jou te helpen je dromen waar te maken.

Marketing en Communicatie op MBO-niveau

Vind jij het leuk om te bepalen hoe je een product of dienst onder de aandacht brengt? En ben je op zoek naar een passende MBO- of MHBO-opleiding? Dan heb je een aantal mogelijkheden. In de korte praktijkgerichte MBO Vakopleiding Marketing en Communicatie leer je bijvoorbeeld hoe je zo veel mogelijk klanten aan je kunt binden en hun koopgedrag kunt beïnvloeden. Lijkt het je leuker om in de toekomst bij een reclamebureau te werken? Kijk dan eens naar de opleiding MBO Marketingcommunicatie en reclame. JJe kunt ook kiezen voor een landelijk erkende opleiding waarbij je werkervaring opdoet. Tijdens de opleiding MBO Medewerker Marketing en Communicatie niveau 4 loop je stage en maak je een vliegende start in je toekomstige carrière. Naast MBO biedt Scheidegger verschillende opleidingen op MHBO-niveau aan. Dit is ideaal als je in korte tijd je diploma wilt halen, of als je de stap naar HBO nog iets te groot vindt. Zo zijn er bijvoorbeeld de opleidingen MHBO Communicatie, Marketing en Management en MHBO Marketingcommunicatie.

Kies uit verschillende HBO Leergangen

Ook op HBO-niveau biedt Scheidegger veel mogelijkheden om het marketingvak onder de knie te krijgen. Wil je meer leren over organisatiestructuren en timemanagement? Kijk dan eens naar onze HBO Leergang Marketing Management. Ben je daarnaast geïnteresseerd in het bouwen van websites en het maken van animaties, dan is de HBO Leergang Communication en Multimedia Design echt iets voor jou.

Bereid je voor op de toekomst

De afgelopen jaren is marketing zich steeds meer gaan afspelen op het web. Het is dus belangrijk dat je goed op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op dat gebied. Zo kun je ook online jouw product of dienst goed onder de aandacht brengen. Online marketing is een breed vakgebied: van social media tot e-mailcampagnes en van zoekmachineoptimalisatie tot reclamebanners. De vraag naar mensen met kennis op dit vlak groeit enorm. Dit biedt dus mooie kansen voor de toekomst. In onze opleiding HBO Online Marketing verdiep je je volledig in dit vakgebied. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor Online Marketing en Communicatie of Online Communicatie en Social Media. Daarbij ligt de focus meer op de communicatieve functies van social media. Zie je graag snel resultaat? Met de korte trainingen  Google AdWordsGoogle AnalyticsSchrijven voor het Web en Community managementbeschik je al binnen een paar dagen over belangrijke marketingskills.

Een NIMA-diploma opent deuren

Met een marketingdiploma op zak zet je een mooie stap in je carrière, maar met een NIMA-diploma in de marketing ben je voor werkgevers nog meer waard. Waarom? Dit diploma is het onafhankelijke bewijs dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Bij veel grote bedrijven is het een hoog gewaardeerd diploma en er wordt zelfs specifiek om gevraagd in vacatures. Wil jij als marketeer ook officiële erkenning? De opleiding NIMA A Marketing is dan een perfecte keuze.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

Uitgelicht: een carrière in de pedagogiek of kinderopvang

Opgroeien is een proces dat niet altijd zonder problemen verloopt. Ieder kind heeft wel een periode waarin het even niet zo lekker gaat. Soms kan ondersteuning van een professional wenselijk zijn. Wil jij kinderen of jongeren ondersteunen op het moment dat ze er zelf niet uitkomen? Dan leer je de skills die je nodig hebt in onze deeltijd pedagogiek-opleidingen.

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.