Brochure downloaden

 • Direct in jouw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of te printen

Volg een opleiding Management in de Zorg

Wil jij je ontwikkelen als leidinggevende of manager in zorg en welzijn? In onze praktijkgerichte opleidingsprogramma's...

Lees meer

Volg een opleiding Management in de Zorg

Wil jij je ontwikkelen als leidinggevende of manager in zorg en welzijn? In onze praktijkgerichte opleidingsprogramma's HBO Zorgmanagement besteden we op een inspirerende manier aandacht aan thema’s als kwaliteitsmanagement,...

Lees meer

Volg een opleiding Management in de Zorg

Wil jij je ontwikkelen als leidinggevende of manager in zorg en welzijn? In onze praktijkgerichte opleidingsprogramma's HBO Zorgmanagement besteden we op een inspirerende manier aandacht aan thema’s als kwaliteitsmanagement, procesbeheersing, financiering in de zorg en werken met budgetten. Ook verwerf je competenties die een leidinggevende of manager in de zorg en welzijnssector nodig heeft, zoals effectief vergaderen en onderhandelen en ontwikkel je je...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 HBO Manager in de Zorg

€ 2.760,00
HBO-opleidingen
12 maanden

3 HBO Zorgmanagement

€ 1.914,00
HBO-opleidingen
6 maanden

4 HBO Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein

€ 975,00
HBO-opleidingen
3 maanden

5 HBO Associate degree Management in de Zorg

€ 13.065,00
HBO Associate Degree-opleidingen
24 maanden
Bekijk alle Management in de Zorg opleidingen

   Management in de Zorg: 6 opleidingen

   Filters

   Filter
   Niveau
   Toon alle niveau's
   Prijs

   HBO Associate Degree-opleidingen (1) Dit zijn wettelijk erkende HBO-opleidingen van 2 jaar, officieel geaccrediteerd door de NVAO. Je behaalt het officiële getuigschrift Associate degree. Hiermee kun je vrijstelling krijgen als je verder wilt studeren in een Bachelor. Vooropleidingseisen: diploma havo, vwo of MBO-niveau 4.

   NVAO-geaccrediteerd
   24 maanden HBO Associate Degree-opleidingen NVAO-geaccrediteerd

   HBO-opleidingen (3) De korte HBO-programma’s van Hogeschool Scheidegger bestaan uit modules die ook in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen zitten. Je volgt alleen modules rondom een specifiek onderwerp en bent dus snel klaar. Deze HBO-programma's bieden vrijstelling voor gelijke modules binnen een HBO Bacheloropleiding, als je daarna verder wilt studeren.

   MHBO-opleidingen (2) Voor deze opleidingen volg je modules op MBO-niveau en/of HBO-niveau en maak je een praktische opdracht op beginnend HBO-niveau. Hiermee laat je zien dat je verbanden kunt leggen en overkoepelend kunt meedenken. Zo toon je aan dat je klaar bent voor de volgende stap in jouw carrière.

   Volg een opleiding Management in de Zorg

   Wil jij je ontwikkelen als leidinggevende of manager in zorg en welzijn? In onze praktijkgerichte opleidingsprogramma's HBO Zorgmanagement besteden we op een inspirerende manier aandacht aan thema’s als kwaliteitsmanagement, procesbeheersing, financiering in de zorg en werken met budgetten. Ook verwerf je competenties die een leidinggevende of manager in de zorg en welzijnssector nodig heeft, zoals effectief vergaderen en onderhandelen en ontwikkel je je leiderschapsvaardigheden.

   Word manager in de zorg

   Professioneel management in de zorg- en welzijnssector wordt steeds belangrijker. Met de opleiding HBO Manager in de Zorg op je cv ben je dus heel interessant voor de arbeidsmarkt. In 1 jaar volg je 4 modules. Je leert als leidinggevende op een prettige manier, samen met je medewerkers, een afdeling of organisatie te managen. Die 4 modules zijn:

   • Zorgmanagement
   • Management en organisatie
   • Praktisch leidinggeven
   • Leiderschap en HRM


   Je kunt ook kiezen voor het kortere programma HBO Zorgmanagement. Dit programma biedt in 2 modules de kern van wat je nodig hebt als leidinggevende in de zorg. Je leert een set van goede managementvaardigheden aan en hebt een goed beeld wat er van een moderne manager in de zorg wordt verwacht.
    
   Een praktijkgerichte opleiding voor (startende) zorgmanagers is de 1-jarige MHBO Leidinggeven in Zorg en Welzijn. Ben jij mbo’er en wil je doorgroeien naar hbo-niveau? Dan is dit de perfecte opleiding voor jou. Je wordt in 1 jaar klaargestoomd voor een serieuze leidinggevende of coördinerende functie in de zorgsector.