Met Scheidegger sta je sterker

Klassikale opleidingen Kindercoaching

Kinderen begeleiden met opleiding kindercoach

Een goede opleiding vormt de basis voor een veelbelovende toekomst. Helaas verloopt de schoolse ontwikkeling van een kind niet altijd even soepel. Soms is een beetje extra begeleiding nodig. Ook komt het steeds vaker voor dat kinderen wel wat steun kunnen gebruiken ten gevolge van een scheiding, ADHD of achterblijvende sociale vaardigheden. Een goede coach kan deze kinderen de steun bieden die ze nodig hebben. Daarom heeft Scheidegger speciale coachingsopleidingen ontwikkeld voor het coachen van kinderen.

Zelfstandig onderwijscoach of remedial teacher

Scheidegger heeft een breed opleidingsaanbod op het gebied van kindercoaching. Met onze coachingsopleidingen kun je aan de slag als onderwijscoach of remedial teacher, bijvoorbeeld op het gebied van dyslexie of dyscalculie. Maar kinderen kunnen in hun ontwikkeling ook tegen andere hindernissen aanlopen, die niets met school te maken hebben. Daarom hebben we ook opleidingen ontwikkeld waarmee je coach kunt worden voor moeilijk opvoedbare kinderen of kinderen die hulp nodig hebben bij het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden. Is het ondersteunen van kinderen jouw passie en zoek je een opleiding op HBO-niveau? Kies dan voor de opleiding HBO Erkend Kindertherapeut of HBO Kindercoach.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

Vakopleiding

MBO-opleidingen

HBO-programma

Open avonden

Open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden.

  • Gespecialiseerd opleidingsadvies
  • Kennismaken met Scheidegger
Meld je nu aan

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

Nu aanvragen

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.