Klassikale opleidingen Kindercoaching

Kinderen begeleiden met opleiding kindercoach

Een goede opleiding vormt de basis voor een veelbelovende toekomst....

Lees meer

Klassikale opleidingen Kindercoaching

Kinderen begeleiden met opleiding kindercoach

Een goede opleiding vormt de basis voor een veelbelovende toekomst. Helaas verloopt de schoolse ontwikkeling van een kind niet altijd even soepel. Soms is een beetje extra begeleiding nodig. Ook komt het steeds vaker voor dat kinderen wel wat steun kunnen gebruiken ten gevolge van een scheiding, ADHD of achterblijvende...

Lees meer

Klassikale opleidingen Kindercoaching

Kinderen begeleiden met opleiding kindercoach

Een goede opleiding vormt de basis voor een veelbelovende toekomst. Helaas verloopt de schoolse ontwikkeling van een...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 HBO Kindercoach

€ 3.294,00
HBO-opleidingen
12 maanden

2 HBO Erkend Kindertherapeut

€ 3.294,00
HBO-opleidingen
12 maanden

3 HBO Creatieve Therapie voor Kinderen

€ 3.494,00
HBO-opleidingen
12 maanden

4 HBO Kinderpsychologie

€ 1.850,00
HBO-opleidingen
6 maanden

5 Coach Sociale Vaardigheden voor Kinderen

Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
Bekijk alle Kindercoaching opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Kindercoaching: 14 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (1) Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

HBO-opleidingen met subsidie (3) Dit is een subsidie vanuit het ministerie van OCW, bedoeld om meer volwassenen de mogelijkheid te bieden een HBO-opleiding te volgen. Deze subsidie kan oplopen tot wel € 10.000,- als je kiest voor een volledige HBO Bacheloropleiding.

HBO-opleidingen (10) De korte HBO-programma’s van Hogeschool Scheidegger bestaan uit modules die ook in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen zitten. Je volgt alleen modules rondom een specifiek onderwerp en bent dus snel klaar. Deze HBO-programma's bieden vrijstelling voor gelijke modules binnen een HBO Bacheloropleiding, als je daarna verder wilt studeren.

Klassikale opleidingen Kindercoaching

Kinderen begeleiden met opleiding kindercoach

Een goede opleiding vormt de basis voor een veelbelovende toekomst. Helaas verloopt de schoolse ontwikkeling van een kind niet altijd even soepel. Soms is een beetje extra begeleiding nodig. Ook komt het steeds vaker voor dat kinderen wel wat steun kunnen gebruiken ten gevolge van een scheiding, ADHD of achterblijvende sociale vaardigheden. Een goede coach kan deze kinderen de steun bieden die ze nodig hebben. Daarom heeft Scheidegger speciale coachingsopleidingen ontwikkeld voor het coachen van kinderen.

Zelfstandig onderwijscoach of remedial teacher

Scheidegger heeft een breed opleidingsaanbod op het gebied van kindercoaching. Met onze coachingsopleidingen kun je aan de slag als onderwijscoach of remedial teacher, bijvoorbeeld op het gebied van dyslexie of dyscalculie. Maar kinderen kunnen in hun ontwikkeling ook tegen andere hindernissen aanlopen, die niets met school te maken hebben. Daarom hebben we ook opleidingen ontwikkeld waarmee je coach kunt worden voor moeilijk opvoedbare kinderen of kinderen die hulp nodig hebben bij het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden. Is het ondersteunen van kinderen jouw passie en zoek je een opleiding op HBO-niveau? Kies dan voor de opleiding HBO Erkend Kindertherapeut of HBO Kindercoach.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.