Klassikale opleidingen Binnenhuisarchitectuur en Tuinontwerp

Wil jij als (beginnend) binnenhuisarchitect een opleiding volgen waarin alle aspecten van...

Lees meer

Klassikale opleidingen Binnenhuisarchitectuur en Tuinontwerp

Wil jij als (beginnend) binnenhuisarchitect een opleiding volgen waarin alle aspecten van binnenhuisarchitectuur aan bod komen? Of zoek je een opleiding tuinontwerper? Dan is een opleiding Binnenhuisarchitectuur en Tuinontwerp van Scheidegger interessant voor jou! Scheidegger biedt opleidingen aan op MBO-, MHBO- en HBO-niveau, zodat er...

Lees meer

Klassikale opleidingen Binnenhuisarchitectuur en Tuinontwerp

Wil jij als (beginnend) binnenhuisarchitect een opleiding volgen waarin alle aspecten van binnenhuisarchitectuur aan bod komen? Of zoek je...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 Vakopleiding Interieurontwerp en Styling

€ 1.764,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
6 maanden

2 MHBO Binnenhuisarchitectuur

€ 2.859,00
MHBO- opleidingen
9 maanden

3 Vakopleiding Tuinontwerper

€ 2.509,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
9 maanden
Bekijk alle Binnenhuisarchitectuur en Tuinontwerp opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Binnenhuisarchitectuur en Tuinontwerp: 3 opleidingen

Filters

Filter

Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (2) Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

Klassikale opleidingen Binnenhuisarchitectuur en Tuinontwerp

Wil jij als (beginnend) binnenhuisarchitect een opleiding volgen waarin alle aspecten van binnenhuisarchitectuur aan bod komen? Of zoek je een opleiding tuinontwerper? Dan is een opleiding Binnenhuisarchitectuur en Tuinontwerp van Scheidegger interessant voor jou! Scheidegger biedt opleidingen aan op MBO-, MHBO- en HBO-niveau, zodat er altijd een opleiding binnenhuisarchitect of een opleiding tuinarchitect is die bij jou past.

Als het jou erg leuk lijkt om bij een interieurwinkel te gaan werken, is de Vakopleiding Interieurontwerp en Styling echt iets voor jou. Je leert in deze opleiding hoe je een huis mooi kunt stylen en aankleden. De opleiding is zowel geschikt voor professionals als voor hobbyisten. Scheidegger biedt ook een opleiding MHBO Vakopleiding Interieuradviseur aan. In deze opleiding leer je een totaaladvies te geven over de inrichting van huizen, winkels en kantoren. Omdat je als interieuradviseur vaak te maken hebt met langlopende en grote projecten, wordt er ook aandacht besteed aan projectmanagement.

Je kunt ook kiezen voor de opleiding MHBO Binnenhuisarchitectuur, waarin je leert tekenen, ontwerpen en vormgeven. Ook leer je ruimtestudies te doen. Deze opleiding is een uitstekende voorbereiding op de HBO Bachelor Bouwkunde, specialisatie Architectuur en binnenhuisarchitectuur. Zoek je een opleiding waarin aandacht is voor bouwkundige aspecten, kies dan voor de HBO Leergang Architectuur en Binnenhuisarchitectuur. In dit unieke programma komen zeer veel verschillende aspecten van (binnenhuis)architectuur aan bod, zodat je optimaal bent voorbereid op een carrière bij een architectenbureau of als zelfstandig binnenhuisontwerper.

Hebben tuinen jouw speciale belangstelling? Bekijk dan eens de Vakopleiding Tuinontwerper, waarin je in 1 jaar wordt klaargestoomd tot tuinarchitect. Er wordt ook aandacht besteed aan ondernemersvaardigheden, zodat je goed bent voorbereid om je eigen tuinontwerpbedrijf te starten. Hieronder vind je het complete aanbod opleidingen Binnenhuisarchitectuur en Tuinontwerp.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/content/contact-widget.jpg?ext=.jpg

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/banners/open-avonden.jpg?ext=.jpg

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/brochures/scheidegger_gids_afbeelding_k10.png?ext=.png

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.