Opleidingen ICT

Wil jij jezelf graag (verder) ontwikkelen op het gebied van ICT? Kies dan voor een ICT-opleiding van Scheidegger. Het vakgebied ICT is...

Lees meer

Opleidingen ICT

Wil jij jezelf graag (verder) ontwikkelen op het gebied van ICT? Kies dan voor een ICT-opleiding van Scheidegger. Het vakgebied ICT is heel breed. Je kunt als systeembeheerder of netwerkbeheerder aan de slag, maar ook als applicatieontwikkelaar, dtp’er of grafisch vormgever. Voor degenen die niet hun beroep willen maken van ICT, zijn er gerichte trainingen op het gebied van Word,...

Lees meer

Opleidingen ICT

Wil jij jezelf graag (verder) ontwikkelen op het gebied van ICT? Kies dan voor een ICT-opleiding van Scheidegger. Het vakgebied ICT is heel breed. Je kunt als systeembeheerder of netwerkbeheerder...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 Computervaardigheden

€ 1.016,50
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
3 maanden

2 Outlook Basis

Trainingen
Bekijk alle ICT-opleidingen opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

ICT-opleidingen: 0 opleiding

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant
Toon alle varianten
Duur

Opleidingen ICT

Wil jij jezelf graag (verder) ontwikkelen op het gebied van ICT? Kies dan voor een ICT-opleiding van Scheidegger. Het vakgebied ICT is heel breed. Je kunt als systeembeheerder of netwerkbeheerder aan de slag, maar ook als applicatieontwikkelaar, dtp’er of grafisch vormgever. Voor degenen die niet hun beroep willen maken van ICT, zijn er gerichte trainingen op het gebied van Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Bekijk hieronder het volledige aanbod opleidingen ICT.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.