Klassikale opleidingen Computervaardigheden

Wie met een computer werkt, werkt ook met de gebruikelijke softwareprogramma’s als Word, Excel, PowerPoint...

Lees meer

Klassikale opleidingen Computervaardigheden

Wie met een computer werkt, werkt ook met de gebruikelijke softwareprogramma’s als Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Wil je weten welke mogelijkheden deze softwareprogramma’s jou allemaal bieden? Kies dan voor een opleiding of training van Scheidegger op het gebied van computervaardigheden. Scheidegger Opleidingen biedt je een uitgebreide keuze aan opleidingen...

Lees meer

Klassikale opleidingen Computervaardigheden

Wie met een computer werkt, werkt ook met de gebruikelijke softwareprogramma’s als Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Wil je weten welke mogelijkheden deze...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 Computervaardigheden

€ 1.016,50
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
3 maanden

2 Excel Basis

€ 850,00
Trainingen
2 dagen

3 Wegwijs op de Computer

€ 850,00
Trainingen
2 dagen

4 Word Basis I

€ 425,00
Trainingen
1 dag

5 Outlook Basis

€ 425,00
Trainingen
1 dag
Bekijk alle Computervaardigheden opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Computervaardigheden: 6 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant
Toon alle varianten

Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (1) Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

Trainingen (5) Een training helpt je jezelf te verbeteren, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, leidinggeven of persoonlijke effectiviteit. Je hebt geen examens en ontvangt na afloop een Scheidegger-certificaat. Een training is de perfecte manier om in korte tijd je vaardigheden aan te scherpen. Dit zie je direct terug in je dagelijkse werk en op je cv.

Klassikale opleidingen Computervaardigheden

Wie met een computer werkt, werkt ook met de gebruikelijke softwareprogramma’s als Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Wil je weten welke mogelijkheden deze softwareprogramma’s jou allemaal bieden? Kies dan voor een opleiding of training van Scheidegger op het gebied van computervaardigheden. Scheidegger Opleidingen biedt je een uitgebreide keuze aan opleidingen en trainingen op het gebied van computervaardigheden, zoals Excel 2007-2010 Basis, Word 2007-2010 Basis en Search Engine Optimization (SEO). Het volledige aanbod van opleidingen en trainingen vind je hieronder.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.