Klassikale opleidingen HR Management

Binnen elk bedrijf is een afdeling Personeelszaken noodzakelijk. Op deze afdeling krijgt men met alle aspecten op het gebied van humanresourcesmanagement te maken. Denk hierbij onder andere aan ziekteverzuimregistratie, werving en selectie, plannen en organiseren en administratieve werkzaamheden. Spreekt dit je aan en wil jij ook werken op een afdeling waar het personeel in de organisatie centraal staat? Kies dan voor een van de opleidingen of trainingen Personeelsmanagement van Scheidegger.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2018-2019, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren