Klassikale opleidingen Hotelmanagement

De hotelsector is een sector die nooit stilstaat. Bijna 24 uur per dag is er personeel aan het werk in een hotel....

Lees meer

Klassikale opleidingen Hotelmanagement

De hotelsector is een sector die nooit stilstaat. Bijna 24 uur per dag is er personeel aan het werk in een hotel. Van receptie tot keuken en van security tot housekeeping. Al deze mensen worden aangestuurd door het management. Zie jij jezelf op leidinggevend niveau werken in de hotelsector, dan je ben je bij Scheidegger Opleidingen aan het juiste adres. Tijdens...

Lees meer

Klassikale opleidingen Hotelmanagement

De hotelsector is een sector die nooit stilstaat. Bijna 24 uur per dag is er personeel aan het werk in een hotel. Van receptie tot keuken en van security tot housekeeping....

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 Vakopleiding Professioneel Kok

€ 2.739,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
9 maanden

2 MBO Zelfstandig Werkend Kok niveau 3

€ 5.189,00
Erkende MBO-opleidingen
18 maanden

3 HBO Leergang Hotelmanagement

€ 4.960,00
HBO Leergang
18 maanden

4 HBO Hotelmanagement

€ 1.760,00
HBO-opleidingen
6 maanden

5 Middelbare Hotelopleiding

€ 3.075,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
12 maanden
Bekijk alle Hotelmanagement opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Hotelmanagement: 5 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Erkende MBO-opleidingen (1) Deze MBO-opleidingen zijn erkend door het Ministerie van OCW. Ze zijn bovendien vastgelegd in het CREBO (Centraal Register Beroepsopleidingen). Je volgt beroepsgerichte vakken en loopt stage. Je wordt ook getoetst in algemene vakken, zoals Nederlands, Engels en Rekenen. Je ontvangt een officieel MBO-diploma niveau 2, 3 of 4.

Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (2) Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

HBO-opleidingen (1) De korte HBO-programma’s van Hogeschool Scheidegger bestaan uit modules die ook in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen zitten. Je volgt alleen modules rondom een specifiek onderwerp en bent dus snel klaar. Deze HBO-programma's bieden vrijstelling voor gelijke modules binnen een HBO Bacheloropleiding, als je daarna verder wilt studeren.

Klassikale opleidingen Hotelmanagement

De hotelsector is een sector die nooit stilstaat. Bijna 24 uur per dag is er personeel aan het werk in een hotel. Van receptie tot keuken en van security tot housekeeping. Al deze mensen worden aangestuurd door het management. Zie jij jezelf op leidinggevend niveau werken in de hotelsector, dan je ben je bij Scheidegger Opleidingen aan het juiste adres. Tijdens een van de opleidingen op het gebied van hotelmanagement van Scheidegger maak je kennis met alle facetten van het werken in de hotelsector. Bekijk hieronder alle hotelmanagementopleidingen.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.