HBO ICT-opleidingen

Compacte ICT opleidingen op HBO-niveau

Ben jij een ambitieuze IT'er die op zoek is naar een opleiding op HBO-niveau? Maar heb je niet de behoefte om een volledige Bachelor te volgen? Kies dan voor een HBO Leergang van 1,5 jaar. Daarin leer je precies die vaardigheden die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt.

Waar liggen jouw ambities?

Wil jij een opleiding ICT Beheerder op HBO-niveau volgen? Bekijk dan eens onze HBO Leergang Netwerkbeheer. Voor een korte HBO Informatica-opleiding kies je de HBO Leergang Bedrijfskundige Informatica.  Is het jouw ambitie om zelf software te ontwikkelen? Dan vind je alle kennis die je nodig hebt in onze Leergang HBO Software Development

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren