Met Scheidegger sta je sterker

Klassikale opleidingen Facilitaire Schoonmaak

Waar mensen werken, zal er schoongemaakt moeten worden. Schoonmaken, ook wel interieurverzorging genoemd, is een vak op zich. Welke materialen kun je het beste voor welk oppervlak gebruiken? Hoe werkt een schrobzuigmachine? Op onder andere deze vragen krijg je tijdens een opleiding op het gebied van facilitaire schoonmaak van Scheidegger Opleidingen antwoord. Ook als je een leidinggevende functie binnen dit vakgebied ambieert, zit je bij Scheidegger goed. Bekijk hieronder de opleidingen op het gebied van facilitaire schoonmaak.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

MBO-opleidingen

Vakopleiding

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Bezoek een van onze open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden en krijg persoonlijk studieadvies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Onze website maakt gebruik van cookies.