• Home
  • Facilitaire Dienstverlening

Opleidingen Facilitaire Dienstverlening

Ben jij servicegericht ingesteld? En vind jij het belangrijk dat alles in jouw organisatie op rolletjes loopt?...

Lees meer

Opleidingen Facilitaire Dienstverlening

Ben jij servicegericht ingesteld? En vind jij het belangrijk dat alles in jouw organisatie op rolletjes loopt? Dan is een opleiding Facilitaire Dienstverlening van Scheidegger echt iets voor jou. Je ontwikkelt...

Lees meer

Opleidingen Facilitaire Dienstverlening

Ben jij servicegericht ingesteld? En vind jij het belangrijk dat alles in jouw organisatie op rolletjes loopt? Dan is een opleiding Facilitaire Dienstverlening van Scheidegger echt iets voor jou. Je ontwikkelt je in korte tijd tot een facilitair expert waar jouw organisatie op kan bouwen. Je gaat heel concreet aan de slag met zaken als gebouwbeheer, logistiek, inkoop en voorraadbeheer. Daarnaast kun je jezelf ontwikkelen op het gebied van projectmatig werken,...

Lees meer

Facilitaire Dienstverlening: 9 opleidingen

Alle filters
Niveau
Dag(deel)
STAP - budget
Duur
Prijs
Filters

HBO Associate Degree-opleidingen (1)

HBO-programma (2)

MHBO-opleidingen (1)

Erkende MBO-opleidingen (2)

MBO-programma (2)

Opleidingen Facilitaire Dienstverlening

Ben jij servicegericht ingesteld? En vind jij het belangrijk dat alles in jouw organisatie op rolletjes loopt? Dan is een opleiding Facilitaire Dienstverlening van Scheidegger echt iets voor jou. Je ontwikkelt je in korte tijd tot een facilitair expert waar jouw organisatie op kan bouwen. Je gaat heel concreet aan de slag met zaken als gebouwbeheer, logistiek, inkoop en voorraadbeheer. Daarnaast kun je jezelf ontwikkelen op het gebied van projectmatig werken, verandermanagement, problemen oplossen en het communiceren van collega's en externe partijen. Het resultaat? Een organisatie met medewerkers die hun werk optimaal uit kunnen voeren. En dat draagt weer bij aan meer werkgeluk en een beter bedrijfsresultaat!

Facilitaire opleidingen

Wil je werken in de facilitaire dienstverlening? Bij Scheidegger volg je de opleiding die bij je ambities past. Misschien wil je aan de slag als facilitair medewerker of als manager binnen het facilitair management. Bij Scheidegger kun je kiezen uit een ruim aanbod opleidingen op verschillende niveaus. Zoek je een facilitaire MBO-opleiding? Volg dan een van onze MBO-programma’s, zoals de MBO-Basisopleiding Facilitair Medewerker. Maar ook voor programma’s op HBO-niveau en volledige, erkende MBO-opleidingen zit je bij Scheidegger op je plek. Wat voor facilitaire opleiding je ook kiest: bij Scheidegger haal jij je diploma met de wind in de rug!

MBO Facilitair Management

Wil jij als facilitair manager aan de slag binnen je organisatie? Als facilitair leidinggevende ben je onder andere verantwoordelijk voor gebouwenbeheer, maak je planningen voor je team en houd je nauw contact over de facilitaire voorzieningen met het (hogere) management. Maar dat is niet alles: ook heb je te maken met de aansturing van personeel. Daarom is het belangrijk dat je over leidinggevende vaardigheden beschikt. Met de officieel erkende MBO-opleiding Facilitair Leidinggevende niveau 4 doe je nuttige kennis en vaardigheden op om leiding aan je team te geven. Na de opleiding kun je direct als facilitair leidinggevende aan de slag!

HBO Facilitair Management

Wil je je verdiepen in een specifiek onderdeel binnen het facilitair management? Bij Scheidegger kun je ook waardevolle programma’s op HBO-niveau volgen. Dat zijn korte programma’s die modules van volledig erkende HBO-opleidingen bevatten. Je doet de belangrijkste kennis en vaardigheden op over het vakgebied. En deze kun je direct in de praktijk toepassen! Meld je bijvoorbeeld aan voor het HBO-programma Facilitair Management en leer facilitaire activiteiten binnen een bedrijf te overzien en beheren. Na 12 maanden ben je dé facilitaire professional binnen je organisatie. Meer aan je leidinggevende skills werken? In het HBO-programma Facilitair Manager beschik je na 6 maanden over de vaardigheden die je als facilitair leidinggevende nodig hebt. 
 
Andere opleidingen in de facilitaire dienstverlening zien? Bekijk alle opleidingen in dit vakgebied boven aan deze pagina!

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Uitgelicht: een carrière in de pedagogiek of kinderopvang

Opgroeien is een proces dat niet altijd zonder problemen verloopt. Ieder kind heeft wel een periode waarin het even niet zo lekker gaat. Soms kan ondersteuning van een professional wenselijk zijn. Wil jij kinderen of jongeren ondersteunen op het moment dat ze er zelf niet uitkomen? Dan leer je de skills die je nodig hebt in onze deeltijd pedagogiek-opleidingen.

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Gratis proefles Welzijn en Hulpverlening

Wil jij weten of een opleiding in Welzijn en Hulpverlening iets voor jou is? Vraag nu een gratis proefles Sociaal Pedagogisch Begeleiden aan.