Klassikale opleidingen Facilitair Management

Op zoek naar een veelzijdige baan? Kies dan een opleiding Facility Management

Wil jij aan de slag in de...

Lees meer

Klassikale opleidingen Facilitair Management

Op zoek naar een veelzijdige baan? Kies dan een opleiding Facility Management

Wil jij aan de slag in de facilitaire sector? Dan kun je kiezen uit een hoop leuke, veelzijdige banen. Als facilitair medewerker bied je onmisbare ondersteuning aan de hele organisatie. Vaak achter de schermen op het gebied van huisvesting, catering, schoonmaak en beveiliging....

Lees meer

Klassikale opleidingen Facilitair Management

Op zoek naar een veelzijdige baan? Kies dan een opleiding Facility Management

Wil jij aan de slag in de facilitaire sector? Dan kun je kiezen uit een hoop...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 MBO Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 2

€ 3.710,00
Erkende MBO-opleidingen
12 maanden

2 HBO Logistiek Management

€ 4.725,00
HBO-opleidingen
18 maanden

3 MBO Manager Transport en Logistiek niveau 4

€ 6.674,00
Erkende MBO-opleidingen
24 maanden

4 MBO Facilitair Leidinggevende niveau 4

€ 6.674,00
Erkende MBO-opleidingen
24 maanden

5 MBO Logistiek Teamleider niveau 3

€ 5.089,00
Erkende MBO-opleidingen
18 maanden
Bekijk alle Facilitair, Inkoop, Logistiek opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • Maak een keuze in stap 2
  3
  Bekijk de
  Opleidingen
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Kies een specialisatie en bekijk de opleidingen

Facilitair, Inkoop, Logistiek: 19 opleidingen in Arnhem

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Erkende MBO-opleidingen (6) Deze MBO-opleidingen zijn erkend door het Ministerie van OCW. Ze zijn bovendien vastgelegd in het CREBO (Centraal Register Beroepsopleidingen). Je volgt beroepsgerichte vakken en loopt stage. Je wordt ook getoetst in algemene vakken, zoals Nederlands, Engels en Rekenen. Je ontvangt een officieel MBO-diploma niveau 2, 3 of 4.

MBO-opleidingen (8) Dit zijn opleidingen op MBO-niveau, samengesteld uit modules uit erkende MBO-opleidingen niveau 2, 3 en 4. Hierdoor leveren ze mogelijk vrijstellingen op als je wilt doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding. Je loopt geen stage en krijgt geen algemene vakken, zoals Nederlands of Rekenen. Je ontvangt een officieel Scheidegger-diploma.

MHBO-opleidingen (2) Voor deze opleidingen volg je modules op MBO-niveau en/of HBO-niveau en maak je een praktische opdracht op beginnend HBO-niveau. Hiermee laat je zien dat je verbanden kunt leggen en overkoepelend kunt meedenken. Zo toon je aan dat je klaar bent voor de volgende stap in jouw carrière.

HBO-opleidingen (3) De korte HBO-programma’s van Hogeschool Scheidegger bestaan uit modules die ook in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen zitten. Je volgt alleen modules rondom een specifiek onderwerp en bent dus snel klaar. Deze HBO-programma's bieden vrijstelling voor gelijke modules binnen een HBO Bacheloropleiding, als je daarna verder wilt studeren.

Klassikale opleidingen Facilitair Management

Op zoek naar een veelzijdige baan? Kies dan een opleiding Facility Management

Wil jij aan de slag in de facilitaire sector? Dan kun je kiezen uit een hoop leuke, veelzijdige banen. Als facilitair medewerker bied je onmisbare ondersteuning aan de hele organisatie. Vaak achter de schermen op het gebied van huisvesting, catering, schoonmaak en beveiliging. Maar soms ook in een belangrijke centrale rol, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Houd je ervan om dingen te organiseren? Ben jij pas tevredens als  alles op rolletjes loopt? Dan is werken in de facilitaire sector iets voor jou. Met een opleiding van Scheidegger leg je daarvoor een uitstekende basis. 

Aan de slag als facilitair medewerker

Als facilitair medewerker kun je als geen ander organiseren. Binnen je organisatie regel je zaken als verhuizingen, personeelsfeesten en het onderhoud van het gebouw. Je zorgt voor orde en veiligheid en controleert of iedereen het gebouw netjes houdt. Is er ergens binnen het gebouw een storing? Dan kijk je of je deze zelf op kunt lossen. Zo niet, dan neem je contact op met het bedrijf dat dit wel kan. Daarnaast zorg je dat het bedrijfsrestaurant, de koffiehoek en de vergaderruimten voorzien zijn van de benodigde voorraden. Je vraagt offertes aan wanneer voorraden aangevuld moeten worden en plaatst bestelopdrachten. Wil jij binnen de facilitaire dienstverlening veel kanten op kunnen? Dan helpt Scheidegger jou om het beste uit jezelf te halen. Wil je in korte tijd de basis van het vak leren? Dan is de MBO Basisopleiding Facilitair Medewerker of de MBO Vakopleiding Facilitair Management echt iets voor jou. Wil je een erkend MBO-diploma als facilitair medewerker halen? Dat kan met de MBO Facilitaire Dienstverlening niveau 2. Ook voor een HBO Facilitair Management kun je bij Scheidegger terecht. Daarmee lever jij de allerbeste dienstverlening voor jouw collega’s.

Leidinggeven aan een facilitair team

Als je graag wilt werken in een leidinggevende rol in de facilitaire dienstverlening, dan kun je bij Scheidegger kiezen uit een opleiding op MBO-, MHBO of HBO-niveau. Als facilitair leidinggevende stuur je de facilitair medewerkers aan, zorg je voor een goede planning, los je problemen op en beheer je het budget. Kortom: dankzij jouw inzet loopt alles in en om het gebouw op rolletjes. Daarvoor moet je wel wat in huis hebben. Tijdens de opleiding MBO Facilitair leidinggevende niveau 4 leer je wat nodig is om je werk goed uit te voeren. Zo verdiep je je in facilitaire processen, leer je werken met leveranciers en ontwikkel je managementvaardigheden. Na afloop heb je een officieel MBO 4-diploma op zak. Wil jij leidinggevende Facility Management op HBO-niveau worden? Dan leg je een prima basis met de HBO Facilitair Manager, waarmee je aantoont dat je over HBO-niveau beschikt. Twijfel je of HBO-niveau bij jou past? Kies dan de MHBO Facilitair Management.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

Uitgelicht: een carrière in de pedagogiek of kinderopvang

Opgroeien is een proces dat niet altijd zonder problemen verloopt. Ieder kind heeft wel een periode waarin het even niet zo lekker gaat. Soms kan ondersteuning van een professional wenselijk zijn. Wil jij kinderen of jongeren ondersteunen op het moment dat ze er zelf niet uitkomen? Dan leer je de skills die je nodig hebt in onze deeltijd pedagogiek-opleidingen.

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.