Met Scheidegger sta je sterker

Klassikale opleidingen Drogist en Apotheek

Lijkt het jou leuk om in een apotheek te werken? In een opleiding tot apothekersassistent of apothekersassistente leer je veel over geneesmiddelen, maar ook hoe je moet communiceren met de cliƫnt. Ook als drogist is het belangrijk dat je goed voorlichting kunt geven over medicijnen. Daarom moet je over een flinke hoeveelheid vakkennis beschikken, die je bijvoorbeeld kunt opdoen in de Vakopleiding Drogist. Voel je je meer geroepen tot het beroep van homeopaat? Misschien is dan de opleiding Vakdiploma Homeopathie iets voor jou. Het volledige aanbod drogist en apotheek opleidingen vind je hieronder.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

MBO-opleidingen

Vakopleiding

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Bezoek een van onze open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden en krijg persoonlijk studieadvies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Onze website maakt gebruik van cookies.