Trainingen Computervaardigheden

Werk jij dagelijks met de computer? Dan maak je vast gebruik van Microsoft Office. Ben jij goed bekend met alle handige...

Lees meer

Trainingen Computervaardigheden

Werk jij dagelijks met de computer? Dan maak je vast gebruik van Microsoft Office. Ben jij goed bekend met alle handige mogelijkheden van het Office-pakket? Of zou je graag sneller en handiger willen omgaan met de verschillende applicaties? Met een training Computervaardigheden haal jij het maximale uit je computergebruik. Met zo'n computercursus bespaar je een hoop...

Lees meer

Trainingen Computervaardigheden

Werk jij dagelijks met de computer? Dan maak je vast gebruik van Microsoft Office. Ben jij goed bekend met alle handige mogelijkheden van het Office-pakket? Of zou je...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 Computervaardigheden

€ 1.016,50
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
3 maanden
Bekijk alle Computervaardigheden opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Computervaardigheden: 1 opleiding

Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (1) Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

Trainingen Computervaardigheden

Werk jij dagelijks met de computer? Dan maak je vast gebruik van Microsoft Office. Ben jij goed bekend met alle handige mogelijkheden van het Office-pakket? Of zou je graag sneller en handiger willen omgaan met de verschillende applicaties? Met een training Computervaardigheden haal jij het maximale uit je computergebruik. Met zo'n computercursus bespaar je een hoop tijd!
Bij Scheidegger kun je leren hoe je optimaal gebruikmaakt van de mogelijkheden van Outlook, of hoe je efficiënter kunt werken in Word. Ben jij op zoek naar een specifieke Excel-cursus of een PowerPoint-training? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.