Klassikale opleidingen Communicatie, PR en Eventmanagement

Het nut van een communicatie-opleiding

Op ons werk en thuis praten we eigenlijk de hele dag...

Lees meer

Klassikale opleidingen Communicatie, PR en Eventmanagement

Het nut van een communicatie-opleiding

Op ons werk en thuis praten we eigenlijk de hele dag door. Geen kunst, want praten doen we al sinds onze kindertijd. Maar bij goed communiceren komt veel meer kijken: wat is je verhaal, aan wie wil je het kwijt en wat kan de lezer of luisteraar met jouw informatie? Met een communicatietraining of een...

Lees meer

Klassikale opleidingen Communicatie, PR en Eventmanagement

Het nut van een communicatie-opleiding

Op ons werk en thuis praten we eigenlijk de hele dag door. Geen kunst, want praten doen we al sinds...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 HBO Eventmanagement

€ 1.700,00
HBO-opleidingen
6 maanden

2 Communitymanagement

€ 1.284,00
Trainingen
2 dagen
Bekijk alle Communicatie, PR en Eventmanagement opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • Maak een keuze in stap 2
  3
  Bekijk de
  Opleidingen
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Communicatie, PR en Eventmanagement: 0 opleiding

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant
Toon alle varianten

Klassikale opleidingen Communicatie, PR en Eventmanagement

Het nut van een communicatie-opleiding

Op ons werk en thuis praten we eigenlijk de hele dag door. Geen kunst, want praten doen we al sinds onze kindertijd. Maar bij goed communiceren komt veel meer kijken: wat is je verhaal, aan wie wil je het kwijt en wat kan de lezer of luisteraar met jouw informatie? Met een communicatietraining of een opleiding communicatie verbeter jij je communicatieskills. Het resultaat: je schrijft betere teksten, je leert jezelf beter uit te drukken en mensen luisteren met interesse naar jouw verhaal.

Iets voor jou, zo'n cursus communicatie, PR of Eventmanagement?

Heb jij op het werk veel communicatie- of PR-taken? Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen voor jouw organisatie? Of wil je aan de slag op een communicatieafdeling? In de opleiding MBO Communicatie en PR leer je hoe je je bestaande taken professioneler uitvoert of een goede basis legt voor jouw nieuwe carrière. Zoek je een extra breed programma met een meer commerciële achtergrond? Kies dan voor de opleiding MHBO Communicatie, Marketing en Management.

Communicatie: opleidingen op elk niveau

Omdat communicatie een heel breed vakgebied is, zijn er ook veel opleidingen om uit te kiezen. Misschien is het het handigst als je eerst voor jezelf bepaalt op welk niveau je een communicatieopleiding wilt doen: ga je voor een MBO-opleiding of misschien toch een trapje hoger? Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor  HBO Eventmanagement. Bij Scheidegger kun je ook een MHBO-opleiding volgen. Het niveau is daarbij net iets hoger dan in een MBO-opleiding en vormt een mooie overgang richting HBO. Kies bijvoorbeeld voor de marketinggerichte opleiding MHBO Marketingcommunicatie of juist voor de brede opleiding MHBO Communicatie, Marketing en Management.

Specialiseer je in online communicatie en multimedia design

Omdat communicatie zich steeds meer op websites en social media afspeelt, groeit de vraag naar medewerkers die verstand hebben van communicatie en multimediadesign. Zij ontwerpen de websites die het visitekaartje van de organisatie zijn en zorgen voor pakkende content op social media. Een goede opleiding is dus heel belangrijk! Kies bijvoorbeeld voor de HBO Leergang Communication en Multimedia Design of de opleiding Online Communicatie en Social Media.

Korte communicatieopleidingen

Misschien heb jij op dit moment geen tijd om een hele opleiding communicatie te volgen. Of je wilt gewoon snel resultaat zien. In dat geval hebben we een aantal interessante communicatietrainingen voor je. Met de trainingen GespreksvaardighedenCommunitymanagement of Schrijven voor het Web heb je al na 2 trainingsdagen je nieuwe vaardigheden onder de knie!

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

Uitgelicht: een carrière in de pedagogiek of kinderopvang

Opgroeien is een proces dat niet altijd zonder problemen verloopt. Ieder kind heeft wel een periode waarin het even niet zo lekker gaat. Soms kan ondersteuning van een professional wenselijk zijn. Wil jij kinderen of jongeren ondersteunen op het moment dat ze er zelf niet uitkomen? Dan leer je de skills die je nodig hebt in onze deeltijd pedagogiek-opleidingen.

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.