Klassikale opleidingen Coaching en Psychologie

Coaching en Psychologie: dring door tot de kern

Waarom doen we wat we doen? Wat zijn onze drijfveren? Waarom gaat het in de ene relatie allemaal glad en rimpelloos en lijkt de andere relatie soms wel op een orkaan met metershoge golven en rukwinden? Hoe beïnvloed je mensen, hoe breng je ze tot inzichten en laat je ze ‘leren’?
Wanneer die vragen je interesseren is coaching en psychologie voor jou een interessant vakgebied. En een opleiding van Scheidegger vormt daarbij een mooie opstap.

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

Scheidegger Opleidingen biedt je een ruime keuze coaching- en psychologieopleidingen, zoals de MBO-opleidingen Onderwijs en Didactiek, en Onderwijsassistent, de Basisopleiding Psychologie, en de HBO-opleidingen Kinder- en Ontwikkelingspsychologie, Loopbaancoach, en Organisatiepsychologie. Het volledige aanbod van onze coaching- en psychologieopleidingen tref je in de categorieën hierboven aan.

"De interactie binnen de groep maakte iedere les waardevol."

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2018-2019, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren