Opleidingen Budgetcoaching en Schuldhulpverlening

Wanneer mensen in de financiële problemen zitten en daardoor hun schulden niet meer kunnen betalen,...

Lees meer

Opleidingen Budgetcoaching en Schuldhulpverlening

Wanneer mensen in de financiële problemen zitten en daardoor hun schulden niet meer kunnen betalen, kunnen ze te maken krijgen met schuldhulpverlening. Schuldhulpverleners helpen mensen om in eerste instantie alles op een rij te zetten. Vervolgens helpen ze om afspraken te maken met schuldeisers voor het terugbetalen van de schulden. Wil jij mensen...

Lees meer

Opleidingen Budgetcoaching en Schuldhulpverlening

Wanneer mensen in de financiële problemen zitten en daardoor hun schulden niet meer kunnen betalen, kunnen ze te maken krijgen met schuldhulpverlening. Schuldhulpverleners helpen mensen om in eerste instantie alles op een rij te zetten. Vervolgens helpen ze om afspraken te maken met schuldeisers voor het terugbetalen van de schulden. Wil jij mensen met schulden helpen om betalingsregelingen te treffen met schuldeisers of om hun schulden te saneren? Dan is een opleiding Schuldhulpverlening of Budgetcoach van Scheidegger een juiste keuze. Bekijk...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 Budgetcoach

€ 1.834,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
6 maanden

2 HBO Budgetcoach

€ 1.834,00
HBO-opleidingen
6 maanden

3 Vakopleiding Budgetcoaching en Schuldhulpverlening

€ 2.385,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
9 maanden

4 Schuldhulpverlener (Kiwa SHV)

€ 2.945,00
HBO-opleidingen
6 maanden

5 Schuldhulpverlening

€ 991,50
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
3 maanden
Bekijk alle Budgetcoaching en schuldhulpverlening opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • Maak een keuze in stap 2
  3
  Bekijk de
  Opleidingen
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Budgetcoaching en schuldhulpverlening: 7 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (3) Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

MHBO-opleidingen (1) Voor deze opleidingen volg je modules op MBO-niveau en/of HBO-niveau en maak je een praktische opdracht op beginnend HBO-niveau. Hiermee laat je zien dat je verbanden kunt leggen en overkoepelend kunt meedenken. Zo toon je aan dat je klaar bent voor de volgende stap in jouw carrière.

HBO-opleidingen (3) De korte HBO-programma’s van Hogeschool Scheidegger bestaan uit modules die ook in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen zitten. Je volgt alleen modules rondom een specifiek onderwerp en bent dus snel klaar. Deze HBO-programma's bieden vrijstelling voor gelijke modules binnen een HBO Bacheloropleiding, als je daarna verder wilt studeren.

Opleidingen Budgetcoaching en Schuldhulpverlening

Wanneer mensen in de financiële problemen zitten en daardoor hun schulden niet meer kunnen betalen, kunnen ze te maken krijgen met schuldhulpverlening. Schuldhulpverleners helpen mensen om in eerste instantie alles op een rij te zetten. Vervolgens helpen ze om afspraken te maken met schuldeisers voor het terugbetalen van de schulden. Wil jij mensen met schulden helpen om betalingsregelingen te treffen met schuldeisers of om hun schulden te saneren? Dan is een opleiding Schuldhulpverlening of Budgetcoach van Scheidegger een juiste keuze. Bekijk hieronder het aanbod opleidingen op het gebied van schuldhulpverlening.