Met Scheidegger sta je sterker

Klassikale opleidingen Architectuur en Bouwkunde

Ben jij geïnteresseerd in (binnenhuis)architectuur, bouwkunde en interieuradvies en wil je graag een opleiding bouwkunde volgen? Bekijk dan eens onze opleidingen Architectuur en Bouwkunde. In de Vakopleiding Bouwkunde en Architectuur maak je bijvoorbeeld kennis met architectuur en bouwkunde. Je leert veel over architectuur, bouwstijlen en het ontwerpproces. Deze opleiding bouwkunde is zowel interessant voor (aankomende) professionals als voor hobbyisten.


Als jij na je MBO Bouwkunde wilt doorstuderen op MHBO-niveau en een creatieveling bent,  is de opleiding MHBO Binnenhuisarchitectuur mogelijk interessant voor jou! Binnenhuisarchitectuur gaat verder dan het uitkiezen van mooie meubels: het is een vak. Een vak dat je in deze inspirerende en praktijkgerichte opleiding kunt leren.

Ben je op zoek naar een compleet, allesomvattend programma op HBO-niveau? Bekijk dan eens onze zeer praktijkgerichte en brede HBO Leergang Architectuur en Binnenhuisarchitectuur, waarin aandacht besteed wordt aan zaken als architectuur, bouwkundige aspecten en projectmatig werken. Zowel de technische kant als de creatieve kant komt in deze opleiding aan bod. Hieronder vind je alle opleidingen Bouwkunde en Architectuur van Scheidegger.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

Vakopleiding

MHBO

Open avonden

Open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden.

  • Gespecialiseerd opleidingsadvies
  • Kennismaken met Scheidegger
Meld je nu aan

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

Nu aanvragen

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.