Met Scheidegger sta je sterker

Klassikale opleidingen Architectuur en Bouwkunde

Ben jij geïnteresseerd in (binnenhuis)architectuur, bouwkunde en interieuradvies en wil je graag een opleiding bouwkunde volgen? Bekijk dan eens onze opleidingen Architectuur en Bouwkunde. In de Vakopleiding Bouwkunde en Architectuur maak je bijvoorbeeld kennis met architectuur en bouwkunde. Je leert veel over architectuur, bouwstijlen en het ontwerpproces. Deze opleiding bouwkunde is zowel interessant voor (aankomende) professionals als voor hobbyisten.


Als jij na je MBO Bouwkunde wilt doorstuderen op MHBO-niveau en een creatieveling bent,  is de opleiding MHBO Binnenhuisarchitectuur mogelijk interessant voor jou! Binnenhuisarchitectuur gaat verder dan het uitkiezen van mooie meubels: het is een vak. Een vak dat je in deze inspirerende en praktijkgerichte opleiding kunt leren.

Ben je op zoek naar een compleet, allesomvattend programma op HBO-niveau? Bekijk dan eens onze zeer praktijkgerichte en brede HBO Leergang Architectuur en Binnenhuisarchitectuur, waarin aandacht besteed wordt aan zaken als architectuur, bouwkundige aspecten en projectmatig werken. Zowel de technische kant als de creatieve kant komt in deze opleiding aan bod. Hieronder vind je alle opleidingen Bouwkunde en Architectuur van Scheidegger.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

Vakopleiding

MHBO

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Bezoek een van onze open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden en krijg persoonlijk studieadvies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Onze website maakt gebruik van cookies.