Met Scheidegger sta je sterker

Vakopleidingen Architectuur en (Tuin)ontwerp

Er komt nogal wat kijken bij het ontwerpen en bouwen van een huis, maar ook bij de inrichting daarvan en bij het aanleggen van een tuin. Ben jij geïnteresseerd in bouwstijlen en bouwkunde? Of heb jij talent voor inrichten en ontwerpen en wil je daar meer over weten? Kies dan voor een van de onderstaande praktijkgerichte opleidingen architectuur en (tuin)ontwerp van Scheidegger! Ook als je meer geïnteresseerd bent in de huizenmarkt en de makelaardij, is er voor jou een zeer geschikte opleiding.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

Vakopleiding

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Bezoek een van onze open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden en krijg persoonlijk studieadvies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Onze website maakt gebruik van cookies.