Alle Basisopleidingen

Wil jij kennismaken met een ander vakgebied? Bijvoorbeeld omdat je nadenkt over een carrièreswitch of omdat je van je hobby je...

Lees meer

Alle Basisopleidingen

Wil jij kennismaken met een ander vakgebied? Bijvoorbeeld omdat je nadenkt over een carrièreswitch of omdat je van je hobby je werk wilt maken? Grote kans dat een van de vele basisopleidingen van Scheidegger precies is wat jij zoekt. Met een basisopleiding leer je snel de belangrijkste praktijkaspecten van het beroep dat jij leuk vindt. Het volledige aanbod basisopleidingen...

Lees meer

Alle Basisopleidingen

Wil jij kennismaken met een ander vakgebied? Bijvoorbeeld omdat je nadenkt over een carrièreswitch of omdat je van je hobby je werk wilt maken? Grote kans dat een van de vele basisopleidingen...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 MBO Medisch Secretaresse

€ 1.834,00
MBO-opleidingen
6 maanden

2 Werken met Baby's

€ 682,50
MBO-opleidingen
3 maanden

3 Vakopleiding Professioneel Kok

€ 2.780,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
12 maanden

4 MBO Medische Terminologie en Administratie

€ 1.032,50
MBO-opleidingen
3 maanden

5 Voedingsconsulent

€ 1.834,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
6 maanden
Bekijk alle Alle Basisopleidingen opleidingen

   Alle Basisopleidingen: 30 opleidingen

   Filters

   Filter
   Niveau
   Toon alle niveau's

   MBO-opleidingen (6) Dit zijn opleidingen op MBO-niveau, samengesteld uit modules uit erkende MBO-opleidingen niveau 2, 3 en 4. Hierdoor leveren ze mogelijk vrijstellingen op als je wilt doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding. Je loopt geen stage en krijgt geen algemene vakken, zoals Nederlands of Rekenen. Je ontvangt een officieel Scheidegger-diploma.

   Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (24) Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

   Alle Basisopleidingen

   Wil jij kennismaken met een ander vakgebied? Bijvoorbeeld omdat je nadenkt over een carrièreswitch of omdat je van je hobby je werk wilt maken? Grote kans dat een van de vele basisopleidingen van Scheidegger precies is wat jij zoekt. Met een basisopleiding leer je snel de belangrijkste praktijkaspecten van het beroep dat jij leuk vindt. Het volledige aanbod basisopleidingen vind je hieronder.

   Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

   We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

   Mail ons

   035 - 7 121 992

   06 - 10739752

    

    

   "Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

   Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

   Jouw eigen mentor

   Klassikale en praktijkgerichte lessen

   Waardevol diploma

   Bezoek een van onze Open Avonden

   Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

   Wil je de studiegids thuis ontvangen?

   Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.