Met Scheidegger sta je sterker

Engels Taalvaardigheid

Verbeter je mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid in Engels - 6 dagen

Speelt de Engelse taal een belangrijke rol in je werk? Voer je regelmatig zakelijke gesprekken in het Engels, heb je veel Engels leeswerk en schrijf je Engelse brieven, rapporten en e-mails? Wil je met je Engels graag goed voor de dag komen? Dan is deze training zeer geschikt voor je. In deze training verbeter je zowel je Engelse spreek- als je lees- en schrijfvaardigheid en verdiep je je beheersing van de taal op een snelle en efficiënte manier. Van deze praktijkgerichte allround training heb je in je (internationale) carrière veel profijt!

Jouw resultaat

Je spreekt met meer zelfvertrouwen zakelijk Engels en weet hoe je de taal zowel in zakelijk verkeer als in sociale contacten goed gebruikt. Je leest sneller en je produceert betere zakelijke Engelse teksten. Je frist in korte tijd je kennis van de Engelse taal en grammatica helemaal op.

Voor wie?

Je spreekt, leest en schrijft regelmatig in het Engels en je wilt daar nog sneller en professioneler in worden.

Vooropleiding

Een vooropleiding is niet noodzakelijk. Er wordt wel van je verwacht dat je enige kennis van de Engelse taal hebt.

Aanpak

In de training staat het doen centraal. Na een korte inleiding ga je vlot aan de slag met praktische oefeningen. Je praktijk staat hierbij centraal. Tijdens de training oefen je met voorbeelden uit je eigen werksituatie. Daarnaast werk je met studiemateriaal dat Scheidegger speciaal voor deze training heeft ontwikkeld: helder en praktijkgericht met handige checklists, tips en tools die je zeker van pas komen in je dagelijkse praktijk.

Je krijgt toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. In deze omgeving vind je alle informatie over je training, je persoonlijk actieplan, praktijkopdrachten, filmpjes, tips en trucs. Ook kun je via e-Connect zeer gemakkelijk communiceren met de overige deelnemers en de trainer.

Opzet van de training

Deze training duurt 3 maanden. De training wordt in een dagvariant aangeboden. De training heeft 6 lessen van 09.30 uur tot 16.00 uur.

Tijdens de trainingsdagen ga je met een ervaren trainer concreet aan de slag in een veilige leeromgeving.

Training Engels Taalvaardigheid

Studieprogramma

Deze praktische training bestaat uit 2 modules. Er wordt onder leiding van zeer ervaren en deskundige trainers onder andere aandacht besteed aan:

Engels Schrijfvaardigheid

(3 dagen)

 • Effectieve schrijfaanpak
 • Grammatica
 • Structureren van teksten
 • Leesvaardigheid
 • Zakelijk Engels
 • Praktijkoefeningen

Engels Spreekvaardigheid

(3 dagen)

 • Telefonische vaardigheden
 • Presenteren van jezelf
 • Presenteren van je bedrijf
 • Bezoek ontvangen
 • Praktijkoefeningen

Certificaat

Als je deze training hebt afgerond, ontvang je het certificaat 'Engels Taalvaardigheid' van Scheidegger Opleidingen.

De nieuwe startdata voor de opleiding Engels Taalvaardigheid worden binnenkort bekend gemaakt. Heb je belangstelling en wil je nu al meer weten? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035-7 121 992.

Kosten

Trainingskosten: € 1.490,-
Trainingsmateriaal: € 150,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs (MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master), dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de prijs exclusief btw. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Open avonden

Open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden.

 • Gespecialiseerd opleidingsadvies
 • Kennismaken met Scheidegger
Meld je nu aan

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

Nu aanvragen

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.